Euroleague

ΛεΝτέι: «Θέλουμε να παίζουμε μπάσκετ υψηλού επιπέδου»

Στόχος του Ολυμπιακού είναι να παίζει καλό μπάσκετ και να πάει όσο πιο ψηλά γίνεται, όπως δήλωσε ο Ζακ ΛεΝτέι ενόψει του ματς με την Αρμάνι Μιλάνο.

Καλή άμυνα και καλή κυκλοφορία στην επίθεση θα πρέπει να έχει ο Ολυμπιακός απέναντι στην Αρμάνι Μιλάνο, σύμφωνα με τον Ζακ ΛεΝτέι, ο οποίος τόνισε πως στόχος των «ερυθρόλευκων» είναι να παίζουν μπάσκετ υψηλού επιπέδου.

«Είναι μία ομάδα που πηγαίνει ψηλά το σκορ. Εμείς θα πρέπει να παίξουμε δυνατή άμυνα, να κυκλοφορήσουμε καλά την μπάλα και να παίξουμε καλό μπάσκετ», ήταν τα πρώτα λόγια του Ζακ ΛεΝτέι.

Για το πόσο δύσκολη είναι η προετοιμασία σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα: «Δεν είναι πολύ δύσκολο, γιατί είμαστε επαγγελματίες. Έχουμε αρκετούς έμπειρους παίκτες και καλό προπονητικό σταφ που μας προετοιμάζει πολύ καλά. Θέλουμε τη νίκη, ενώ θέλουμε να παίξουμε στο υψηλό επίπεδο. Θα κάνουμε το καλύτερο γι’ αυτό».

Για τον κόσμο: «Χρειαζόμαστε την υποστήριξή του, θέλουμε να παίζουμε καλό μπάσκετ, να νικάμε και να πάμε όσο πιο ψηλά γίνεται».

Για το αν υπάρχει πίεση: «Είναι πιο εύκολο όταν ξεκινάς με νίκες. Πίεση υπάρχει σε κάθε παιχνίδι Ευρωλίγκας. Είναι καλό που ξεκινήσαμε με δύο νίκες, αλλά θέλουμε να προστατεύουμε την έδρα μας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x