Ελλάδα

Λίβανος: «Απελπιστικά κακοί στο τέταρτο δεκάλεπτο»

Στην κατάρρευση του Πανιωνίου στην τέταρτη περίοδο απέδωσε ο Γιάννης Λίβανος την ήττα από το Περιστέρι.

Στην ανωτερότητα του Περιστερίου, αλλά και στο πολύ κακό τέταρτο δεκάλεπτο του Πανιωνίου, απέδωσε ο Γιάννης Λίβανος την ήττα της ομάδας από τη Νέα Σμύρνη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιάννης Λίβανος:

«Να δώσω συγχαρητήρια στο Περιστέρι για τη νίκη. Τους εύχομαι καλή επιτυχία από την επόμενη εβδομάδα που ξεκινούν τις υποχρεώσεις τους στο BCL και ελπίζω να καταφέρουν να προχωρήσουν όσο περισσότερο μπορούν.

Για το σημερινό αγώνα, είδαμε δύο τελείως διαφορετικά παιχνίδια. Άλλο παιχνίδι έγινε για 30 λεπτά και άλλο στο τελευταίο δεκάλεπτο, όπου ήμασταν απελπιστικά κακοί. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν μέσα στο παιχνίδι και διεκδικήσαμε τη νίκη, αλλά είχαμε να αντιμετωπίσουμε τα επιθετικά ριμπάουντ που δεν μας επέτρεψαν να ανοίξουμε τη διαφορά στο πρώτο δεκάλεπτο.

Το Περιστέρι έχει την εμπειρία και στο τέταρτο δεκάλεπτο έγινε αυτό που με στενοχωρεί πάρα πολύ. Πώς γίνεται τέτοια κατάρρευση… Σε αυτή την ομάδα δεν περισσεύει κανείς, όλοι έχουν πολύτιμο ρόλο, αλλά πρέπει να μάθουν να παλεύουν για τη φανέλα.

Έρχεται μια πολύ κρίσιμη εβδομάδα, με ένα δύσκολο ματς τη Τετάρτη (16/10) για το Κύπελλο, απέναντι σε μία από τις καλύτερες ομάδες της Α2, όπου έχουμε υποχρέωση να νικήσουμε, ενώ το Σάββατο (19/10) έχουμε έναν αγώνα όπου καταλαβαίνουμε όλοι ότι είναι η μισή χρονιά της ομάδας
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x