Ελλάδα

Λίβανος: «Καλύπτουμε τον χαμένο χρόνο»

Ο Γιάννης Λίβανος μιλά για τις δυσκολίες της νέας σεζόν για τον Πανιώνιο.

Ο Πανιώνιος μετά από ένα περιπετειώδες καλοκαίρι δείχνει να έχει μπει σε μια σειρά εν όψει της έναρξης της Basket League. Ο προπονητής της ομάδας, Γιάννης Λίβανος, αναφέρθηκε σε αυτή τη νέα προσπάθεια.

«Είναι μεγάλη μου χαρά και τιμή να βρίσκομαι στον πάγκο της ιστορικότερης ομάδας της Ελλάδος, του Πανιωνίου Su Casa, και να συμμετέχω μαζί της στην Basket League – και μάλιστα – ως ο νεότερος προπονητής του πρωταθλήματος. Ξεκινήσαμε αργά το σχεδιασμό και αντιμετωπίσαμε αρκετές δυσκολίες, αλλά σε άψογη συνεργασία με τη διοίκηση, και με σκληρή δουλειά, καταφέρνουμε να υπερκαλύψουμε το χαμένο χρόνο. Πιστεύω ότι και φέτος θα έχουμε ένα ακόμα συναρπαστικό και δύσκολο πρωτάθλημα, με πολλές καλές ομάδες. Εμείς από την μεριά μας θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να τιμήσουμε τη «βαριά» φανέλα που φοράμε και να δώσουμε χαρά στους φιλάθλους μας και τη διοίκηση που καθημερινά μας προσφέρει τα πάντα. Καλή αγωνιστική χρονιά σε όλες τις ομάδες, με υγεία», τόνισε ο προπονητής του Πανιωνίου.

Ο αρχηγός της ομάδας, Δημήτρης Βεργίνης, που επέστρεψε στους Νεοσμυρνιώτες, είπε: «Η 15η επαγγελματική μου χρονιά, θα με βρει στην ιστορική ομάδα της Νέας Σμύρνης, τον Πανιώνιο Su Casa. Είναι η δεύτερη φορά που φοράω αυτή τη φανέλα και πραγματικά είμαι πολύ χαρούμενος γι’αυτό. Το καλοκαίρι που αφήνουμε πίσω δεν ήταν εύκολο για πολλές ομάδες κι ανάμεσα σε αυτές και η δική μου. Παρ’ όλα αυτά, ο πρόεδρος του Ιστορικού, ο κύριος Χριστοδουλόπουλος, ηγήθηκε και φέτος αυτής της προσπάθειας, ώστε να μπορέσει η ομάδα να είναι ανταγωνιστική και στο φετινό πρωτάθλημα. Η διοίκηση, μαζί με τον κόουτς Γιάννη Λίβανο και το επιτελείο του, έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν ένα αξιόλογο σύνολο, με έμπειρους αλλά και νέους ταλαντούχους παίκτες. Η αλήθεια είναι, ότι ο χρόνος δεν είναι με το μέρος μας, μιας και το ρόστερ της ομάδας συγκροτήθηκε σχετικά αργά. Ωστόσο προπονούμαστε σκληρά, προκειμένου να καλύψουμε το χαμένο έδαφος και είμαι σίγουρος ότι θα τα καταφέρουμε. Σε αυτό το σημείο θέλω να τονίσω πως ΟΛΟΙ μας στην ομάδα, έχουμε ανάγκη την στήριξη του κόσμου του Πανιωνίου, καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς, άλλωστε ο κόσμος μας, είναι η δύναμη μας. Θα ήθελα να αναφερθώ και στο φετινό πρωτάθλημα, το οποίο όλοι περιμένουμε να ξεκινήσει σε λίγες μέρες. Τα περσινά θλιβερά γεγονότα που διαδραματίστηκαν, θεωρώ ότι πρέπει να είναι και τα τελευταία. Όλοι οι φορείς που ασχολούνται και αγαπούν αυτό το άθλημα, που μας έχει χαρίσει τόσες ωραίες και μαγικές στιγμές εδώ και πολλά χρόνια, είναι μονόδρομος να συνεργαστούν και να ξαναφέρουν το ελληνικό μπάσκετ εκεί που του αξίζει: Στην κορυφή. Κλείνοντας, θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στην Εθνική μας ομάδα για τη προσπάθεια που έκανε στο Παγκόσμιο Κύπελλο, που φιλοξενήθηκε στην Κίνα. Μπορεί να μην καταφέραμε κάτι καλό φέτος, αλλά είμαι σίγουρος ότι στο μέλλον θα έρθουν επιτυχίες που έχουν λείψει σε όλους μας τα τελευταία χρόνια. Εύχομαι, καλή μπασκετική χρόνια με υγεία σε όλους μας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x