NBA

Λίλαρντ: «Δεν θα παίξω καθόλου αν η σεζόν ολοκληρωθεί στα 70 παιχνίδια»

Ο Ντέμιαν Λίλαρντ ξεκαθάρισε ότι δεν θα αγωνιστεί καθόλου στην περίπτωση που επανεκκινήσει το πρωτάθλημα και ολοκληρωθεί στα 70 ματς.

Αρνητικός στο ενδεχόμενο επιστροφής στη δράση εμφανίστηκε ο Ντέμιαν Λίλαρντ, στην περίπτωση όμως που το πρωτάθλημα ολοκληρωθεί στα 70 παιχνίδια, κάτι που θα εκμηδενίσει τις πιθανότητες πρόκρισης της ομάδας του στα playoffs.

Ο γκαρντ των Μπλέιζερς ξεκαθάρισε στο Yahoo ότι «αν επιστρέψει η λίγκα και γίνουν λίγα ματς απλά για να ολοκληρωθεί η κανονική περίοδος, τότε δεν θα έχει νόημα, αφού δεν θα έχουμε πιθανότητα να βρεθούμε στα playoffs. Θα είμαι με την ομάδα μου επειδή είμαι μέλος της, αλλά δεν θα συμμετέχω. Αν επιστρέψουμε και δεν έχουμε ελπίδες για τα playoffs, θα πηγαίνω μόνο για προπόνηση. Θα είμαι παρών στους αγώνες, όμως θα κάθομαι στην άκρη του πάγκου».

Παράλληλα, ο Λίλαρντ ανέφερε πως «θα ήταν τέλειο να διεξαχθεί ένα μίνι τουρνουά με στόχο τα playoffs. Θα έχουμε πίσω τον βασικό μας πάουερ φόργουορντ και τον βασικό μας σέντερ, γι’ αυτό και θα μπορούμε να νικήσουμε τον καθένα. Αν ξεκινήσουν οι αγώνες, θα είμαι έτοιμος να παίξω. Αν η λίγκα πει ότι θα παίξουν μόνο οι ομάδες που βρίσκονται στις θέσεις των playoffs, τότε θα στραφώ στην καλοκαιρινή μου προετοιμασία. Θα με χαλάσει αν ξεκινήσουν αμέσως τα playoffs. Βρισκόμαστε στην 9η θέση της περιφέρειάς μας και κυνηγάμε την ομάδα που έχει το πιο δύσκολο πρόγραμμα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x