Euroleague

Λοτζέσκι στον ΣΠΟΡ FM: «Πέρασα κανονικά τα ιατρικά, συζητάω με Μπαρτσελόνα»

Σε κατηγορηματική διάψευση των ισπανικών δημοσιευμάτων που τον ήθελαν να μην περνάει τα ιατρικά τεστ από τη Μπαρτσελόνα, προχώρησε μέσω του ΣΠΟΡ FM 94,6 o Ματ Λοτζέσκι.

Κανονικά συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις του Ματ Λοτζέσκι με τη Μπαρτσελόνα για το ενδεχόμενο να συνεργαστούν τη νέα σεζόν, παρά τα αντιθέτως γραφόμενα στην Ισπανία. Ο Αμερικανός, πρώην φόργουορντ του Ολυμπιακού, μετέβη σήμερα το πρωί στην Βαρκελώνη έχοντας πρόταση από τους «μπλαουγκράνα» για συμβόλαιο, εφόσον περνούσε τις ιατρικές εξετάσεις.

Ο 32χρονος φόργουορντ, είχε φέτος σοβαρό τραυματισμό στο αχίλλειο τένοντα και όπως είναι φυσικό, οι διοικούντες την ομάδα της Βαρκελώνης θα τον υπέβαλαν σε εξονυχιστικό έλεγχο προτού συζητήσουν μαζί του και έτσι έγινε. Το απόγευμα, η «Marca» έγραψε πως η Μπαρτσελόνα απέρριψε την προοπτική συνεργασίας της με τον παίκτη, καθώς δεν κατάφερε να περάσει τα ιατρικά τεστ.

Ο ΣΠΟΡ FM 94,6, επικοινώνησε με τον παίκτη και ο ίδιος προχώρησε σε κατηγορηματική διάψευση του δημοσιεύματος. «Αυτά που γράφονται είναι αναληθή. Πέρασα κανονικά τις ιατρικές εξετάσεις, είμαι καλά και αύριο θα μιλήσω με τους ανθρώπους της ομάδας για να δούμε αν θα τα βρούμε στο οικονομικό και στη χρονική διάρκεια του συμβολαίου», τόνισε ο Λοτζέσκι, προαναγγέλλοντας τις όποιες εξελίξεις, θετικές ή αρνητικές για το μέλλον του στη Βαρκελώνη για αύριο.

Νίκος Ζέρβας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x