NBA

Λύγισε ο Σακίλ Ο’ Νιλ: «Δεν έχω νιώσει τόσο μεγάλο πόνο εδώ και καιρό» (video)

Στην αφιερωματική εκπομπή του ΤΝΤ για τον Κόμπι Μπράιαντ μίλησε και ο Σακίλ Ο’ Νιλ, που αναφέρθηκε στην πραγματική σχέση που είχε με τον 41χρονο.

Δεν μπόρεσε να αντέξει από τη συγκινησιακή φόρτιση ο Σακίλ Ο’ Νιλ, κληθείς να μιλήσει για τον Κόμπι Μπράιαντ και τη σχέση που είχαν οι δύο τους, όχι μόνο όταν ήταν συμπαίκτες, αλλά και μετά το τέλος της καριέρας τους.

«Δεν έχω νιώσει τόσο οξύ πόνο για καιρό. Τα ονόματα μας θα είναι συνδεδεμένα για όσα κάναμε. Ο κόσμος με ρωτάει για τη σχέση που είχαμε και τους απαντάω πως ήταν όπως η δική μου με τον Τσαρλς (Μπάρκλεϊ). Υπάρχουν δύο ισχυρά μυαλά, που θα κάνουν τα πράγματα με τον τρόπο τους, θα πουν διάφορα αλλά ο σεβασμός δεν θα χαθεί ποτέ. Όταν είχε να κάνει μέσα στις γραμμές και στη νίκη, αυτό ήμουν εγώ κι αυτός. Αυτό κάναμε», είπε αρχικά ο Σακ και στη συνέχεια αναφέρθηκε στα όσα θα ήθελε να του πει στη τελετή εισόδου του στο Hall Of Fame.

«Το γεγονός ότι δεν θα μπορέσουμε να κάνουμε αστεία στην τελετή της εισόδου στο Hall Of Fame. Να μην βρεθούμε σε θέση να πούμε ο ένας στον άλλον εγώ πήρα πέντε, εσύ τέσσερα πρωταθλήματα. Το γεγονός ότι δεν θα ειπωθεί ξανά πως αν μέναμε μαζί θα πηγαίναμε για δέκα τίτλους. Αυτά τα πράγματα δεν μπορείς να πάρεις πίσω. Με την απώλεια του πατέρα μου και της αδελφής μου, αυτό θα ήθελα να ευχηθώ: να μπορούσα να τους πω κάτι ακόμα ξανά».

Δείτε όσα είπε και ξέσπασε ο Σακίλ Ο’ Νιλ:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x