Ελλάδα

Λυκογιάννης: «Αν δεν... ματώσεις, δεν νικάς»

Απόλυτα ευχαριστημένος από την εμφάνιση του Κολοσσού ήταν ο Άρης Λυκογιάννης, ο οποίος απένειμε τα εύσημα στους παίκτες του, οι οποίοι τα έδωσαν όλα για τη νίκη επί του Προμηθέα Πατρών (76-59).

Συγχαρητήρια μοίρασε ο Άρης Λυκογιάννης στους παίκτες του, μέσω δηλώσεων του στην κάμερα της Nova, για τη νίκη επί του Προμηθέα Πατρών (76-59) και τόνισε πως έβγαλαν συναίσθημα και αυτό πρέπει να κάνουν συνέχεια για να βγαίνουν κερδισμένοι στο τέλος.

Επίσης, ο 47χρονος τεχνικός έπλεξε το εγκώμιο του Λάνγκστον Χολ, ενώ άφησε αιχμές για τη διαιτησία.

Αναλυτικά

«Το ταμπλό γράφει 59 πόντους. Το μυστικό είναι εκεί. Ο δικός μας ήρωας είναι ο Λάνγκστον Χολ που ήταν εκεί σε κρίσιμες στιγμές. Τα παιδιά αξίζουν πολλά συγχαρητήρια, διαχειρίστηκαν μεγάλη πίεση, απέναντι σε μία ομάδα με μεγαλύτερο ρόστερ από εμάς.
Στο πρώτο ημίχρονο υπήρχαν πολύ περίεργα σφυρίγματα, που προκάλεσαν μεγάλο εκνευρισμό στους παίκτες μας. Όμως αντιδράσαμε και πήραμε τη νίκη απέναντι σε καλή ομάδα», ανέφερε αρχικά στο συνδρομητικό κανάλι.
Έπρεπε να βάλουμε συναίσθημα, να ματώσουμε για αυτό που κάνουμε. Αν δεν το κάνεις αυτό, δεν κερδίζεις κανέναν. Σήμερα καταφέραμε να κάνουμε αυτό που θέλουμε
».

Από τη μεριά του, ο Λάνγκστον Χολ, δήλωσε στη Συνέντευξη Τύπου: «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Παίζαμε με μία ομάδα που έχει βάθος σε όλες τις θέσεις. Ο Τρέβορ ήταν όλα τα λεφτά. Σκόραρε, δημιούργησε και έκανε ό,τι μπορούσε για να πάρουμε τη νίκη. Το ίδιο έκανε και ο Γουάτσον. Νομίζω κάναμε καλή δουλειά για να ανεβάσουμε το ρυθμό του αγώνα και να φτάσουμε στη νίκη. Ο Τρέβορ είναι καταπληκτικός παίκτης, αλλά σήμερα παίξαμε πολύ καλά ως ομάδα. Θα δουλέψουμε για όλα τα επόμενα παιχνίδια που μπορούμε να διεκδικήσουμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x