Απόλυτα ικανοποιημένος από τους παίκτες του δήλωσε -μετά το τέλος του αγώνα με την ΑΕΚ- ο προπονητής του Χολαργού, Άρης Λυκογιάννης, που επισήμανε πως δημιούργησαν πολύ δυνατές ανθρώπινες σχέσεις. Επίσης, ο έμπειρος τεχνικός αναφέρθηκε στο μέλλον του και τόνισε ότι πρώτα θα πρέπει να ρωτήσει τη γυναίκα του για να πάρει οποιαδήποτε απόφαση.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Άρης Λυκογιάννης στη συνέντευξη Τύπου:
- Για το παιχνίδι με την ΑΕΚ: «Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ για τη νίκη και την πρόκριση. Για εμάς είναι το τέλος μιας εξαιρετικής διαδρομής. Ακόμα και σήμερα αποδείξαμε πόσο ανταγωνιστικοί ήμασταν. Ξεκάθαρα ήρθαμε να κερδίσουμε και όχι απλά να παρουσιαστούμε, όπως νόμιζαν κάποιοι. Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση και τους συνεργάτες μου και να απονείμω τα εύσημα στους παίκτες μου. Είχαμε τρομερή χημεία και τρομερή συνεργασία στη σεζόν. Ως νεοφώτιστοι κάναμε πάρα πολλά ρεκόρ. Αλλά το πιο σημαντικό ήταν οι ανθρώπινες σχέσεις που δημιουργήσαμε. Και ήταν δυνατές».

- Για το μέλλον του: «Νομίζω ότι είναι πολύ νωρίς για να πάρω αποφάσεις. Πρέπει να δω τι υπάρχει στο τραπέζι. Θα συζητήσω με τους ανθρώπους της ομάδας και θα συζητήσω με τη Ρούλα (σ.σ. γυναίκα του). Δεν μπορώ να αποφασίσω χωρίς τη Ρούλα!».

- Για τις στιγμές στα αποδυτήρια μετά το τέλος του αγώνα: «Ευχαρίστησα τους παίκτες μου. Είχαμε αγκαλιές και δάκρυα. Συνήθως το πάρτι το προγραμματίζουμε μετά το τέλος του ματς. Τώρα όμως το κάναμε νωρίτερα. Αλλά αυτό που είπα και πριν ήταν οι ανθρώπινες σχέσεις που δημιουργήσαμε».

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ