Ελλάδα

Λυκογιάννης: «Νίκη με πολύ μεγάλη αξία»

Πανευτυχής με τη νίκη του Χολαργού επί του Ηφαίστου Λήμνου ήταν ο Άρης Λυκογιάννης.

Πολύ σημαντική νίκη, με μεγάλη αξία, ήταν αυτή που πέτυχε ο Χολαργός κόντρα στον Ήφαιστο Λήμνου, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Άρης Λυκογιάννης, ο οποίος πρόσθεσε πως η ομάδα του θα μπορούσε να πάρει πιο εύκολα το ροζ φύλλο, εάν ευστοχούσε στα ανοικτά σουτ του δεύτερου μέρους.

Αναλυτικά όσα είπε ο Άρης Λυκογιάννης:

«Συγχαρητήρια στους παίκτες μου, πετύχαμε μια πολύ σημαντική νίκη, που έχει πολύ μεγαλύτερη αξία, καθώς την πετύχαμε επί μιας ομάδας που είναι πολύ καλή, διαθέτει καλό προπονητή και βρίσκεται σε καλό μομέντουμ αυτή τη χρονική στιγμή. Νομίζω πως θα μπορούσαμε να έχουμε κερδίσει πιο εύκολα εάν έμπαιναν κάποια ανοικτά σουτ που επιχειρήσαμε στο δεύτερο ημίχρονο.

Στο πρώτο ημίχρονο κάναμε καταπληκτικό παιχνίδι αμυντικά, είχαμε καλή κυκλοφορία , αλλά στην επανάληψη κάποια σουτ δεν βρήκαν στόχο. Στα τελευταία 1.16'' ο Ήφαιστος έβαλε δυο μακρινά τρίποντα που δεν ήταν ελεύθερα, αλλά υπό πίεση. Με αποτέλεσμα το παιχνίδι να κριθεί στο τέλος και στην μια επίθεση που είχε ο αντίπαλος.

Ο Μπρέιζελτον έκανε την προσπάθεια, αλλά ο Αγκμπελέσε έξυπνα απομάκρυνε την μπάλα στην στεφάνη και κερδίσαμε το ματς. Εύχομαι καλή συνέχεια στον Ήφαιστο και τον Σωτήρη Μανωλόπουλο
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x