Ο τεχνικός των νεοφώτιστων θεωρεί πως αν ο Χολαργός ήταν μεγαλύτερο όνομα στο ελληνικό μπάσκετ θα βρισκόταν πιο ψηλά στη βαθμολογία και μέτρησε πως οι παίκτες του έδειξαν καρδιά και σταθερότητα σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης. Θεωρεί πως μπήκαν χωρίς άγχος στο ματς και ήταν συγκεντρωμένοι στην άμυνα, δε θεωρεί τη συγκεκριμένη τη σημαντικότερη νίκη της καριέρας του, ενώ δεν πιστεύει πως ο Γιάνκοβιτς θα προλάβει το ματς του ερχόμενου Σαββάτου.

Αναλυτικά: «Είναι λίγο περίεργο το πως θα αρχίσουμε, γιατί είχαμε κανονίσει τα εισιτήρια των ξένων και είχαμε κλείσει ένα μεγάλο τραπέζι για την ομάδα. Είναι τέτοια η στιγμή του πρωταθλήματος που ήμασταν με διάθεση να περνάμε καλά αυτές τις μέρες, ειδικά μεταξύ μας.

Έχω σεβασμό για αυτήν την ομάδα. Εάν το μέγεθος της φανέλας ήταν μεγαλύτερο, η ομάδα θα ήταν πιο ψηλά. Είχαμε καρδιά και σταθερότητα. Κάναμε πολλές υπερβάσεις φέτος. Σήμερα, μπήκαμε απελευθερωμένοι και πήραμε όσα μας έδωσε η άμυνα και όσο περνούσε η ώρα ήμασταν πιο συγκεντρωμένοι στην άμυνα.

Γνωρίζουμε την κατάφαση και αυτό μας κάνει σοβαρή ομάδα με αρχές. Ξέρουμε τη διαφορά δυναμικότητας και τα κίνητρα. Πάντα παίζεις για τη νίκη και εμείς θα πάμε χωρίς άγχος να κάνουμε το παιχνίδι μας».

Για το αν είναι η μεγαλύτερη νίκη της καριέρας του: «Σε καμία περίπτωση δεν είναι η μεγαλύτερη νίκη της καριέρας μου. Είναι μια σημαντική νίκη, λόγω συνθηκών. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος προσέγγισης τέτοιων αγώνων από την προσέγγιση της παρέας. Η ομάδα δούλεψε με πίεση από την αρχή.

Όταν η ομάδα δούλεψε με πίεση όλη τη σεζόν η ομάδα κέρδισε με το "σπαθί" της την ελευθερία της στο τέλος. Ακόμα και στο πρώτο ματς βγήκαν πράγματα. Αύριο βράδυ θα είμαστε στο "Ακάνθους" μετά τις 12. Όποιος θέλει, ας έρθει».

Για τον Γιάνκοβιτς: «Δεν είναι αισιόδοξος ότι θα προλάβει. Παίξει δεν παίξει, θα βγάλουμε άλλον Γιάνκοβιτς εμείς».

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ