Στην Αθήνα έφτασε η μπασκετική ΑΕΚ, με το Διηπειρωτικό Κύπελλο στις αποσκευές, με τον Μάκη Αγγελόπουλο που ήταν επικεφαλής της αποστολής στο Ρίο να μιλά στην κάμερα της Nova για τη νέα επιτυχία της «Ένωσης».

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μάκης Αγγελόπουλος

Για την κατάκτηση του Κυπέλλου: «Νομίζω ότι βοήθησε και η τύχη. Πήραμε τρεις τελικούς. Είναι μεγάλη η χαρά, η συγκίνηση και η τιμή για την ΑΕΚ, αλλά και η καταξίωση για το ελληνικό μπάσκετ. Αυτό εκπροσωπήσαμε στη διοργάνωση. Είναι τιμή μας να έχουμε φέρει τους δύο τελευταίους διεθνείς τίτλους στη χώρα».


Για τους στόχους στο ελληνικό πρωτάθλημα: «Σιγά - σιγά. Τα μπάτζετ των ομάδων στις εγχώριες διοργανώσεις καθορίζονται με βάση τις συμμετοχές στην Ευρώπη. Όταν λυθεί όλη αυτή η ανώμαλη κατάσταση, νομίζω θα έχουμε και πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα».

Για τον τρόπο που έρχονται οι επιτυχίες: «Τακτική μπορεί να χρειάστηκε να αλλάξουμε. Όμως, η στρατηγική ήταν η ίδια. Χτίζουμε βήμα - βήμα, λιθαράκι - λιθαράκι. Η στρατηγική παρέμεινε μία».

TAGS: A.E.K.
Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ