Ελλάδα

Μ. Αγγελόπουλος: «Τιμή για την ΑΕΚ οι δύο διεθνείς τίτλοι»

Η «παγκόσμια» ΑΕΚ επέστρεψε στην Αθήνα με το Διηπειρωτικό στις αποσκευές, με τον Μάκη Αγγελόπουλο να χαρακτηρίζει τιμή την κατάκτηση ακόμα ενός τίτλου από την «Ένωση».

Στην Αθήνα έφτασε η μπασκετική ΑΕΚ, με το Διηπειρωτικό Κύπελλο στις αποσκευές, με τον Μάκη Αγγελόπουλο που ήταν επικεφαλής της αποστολής στο Ρίο να μιλά στην κάμερα της Nova για τη νέα επιτυχία της «Ένωσης».

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μάκης Αγγελόπουλος

Για την κατάκτηση του Κυπέλλου: «Νομίζω ότι βοήθησε και η τύχη. Πήραμε τρεις τελικούς. Είναι μεγάλη η χαρά, η συγκίνηση και η τιμή για την ΑΕΚ, αλλά και η καταξίωση για το ελληνικό μπάσκετ. Αυτό εκπροσωπήσαμε στη διοργάνωση. Είναι τιμή μας να έχουμε φέρει τους δύο τελευταίους διεθνείς τίτλους στη χώρα».


Για τους στόχους στο ελληνικό πρωτάθλημα: «Σιγά - σιγά. Τα μπάτζετ των ομάδων στις εγχώριες διοργανώσεις καθορίζονται με βάση τις συμμετοχές στην Ευρώπη. Όταν λυθεί όλη αυτή η ανώμαλη κατάσταση, νομίζω θα έχουμε και πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα».

Για τον τρόπο που έρχονται οι επιτυχίες: «Τακτική μπορεί να χρειάστηκε να αλλάξουμε. Όμως, η στρατηγική ήταν η ίδια. Χτίζουμε βήμα - βήμα, λιθαράκι - λιθαράκι. Η στρατηγική παρέμεινε μία».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x