Εurobasket 2015

Μάντζαρης: «Δεν με νοιάζει ο χρόνος συμμετοχής»

Έτοιμος να αγωνιστεί, για όσο χρόνο του ζητηθεί, με την Εθνική ομάδα στο προσεχές Ευρωμπάσκετ, δήλωσε ο Βαγγέλης Μάντζαρης.

Παιχνίδι με το παιχνίδι θα γίνεται καλύτερη η Εθνική ομάδα όπως δήλωσε ο Βαγγέλης Μάντζαρης ενόψει της πρεμιέρας του Ευρωμπάσκετ κόντρα στην ΠΓΔΜ, με τον διεθνή γκαρντ να τονίζει πως δεν τον ενδιαφέρει ο χρόνος συμμετοχής που θα έχει στη διοργάνωση.

«Δεν μπορούμε να είμαστε στο 100%. Ακόμη προσπαθούμε να βρούμε τις δυνατότητές μας στο παρκέ. Όλοι πιστεύω ότι μπορούσαμε να βγάλουμε το καλύτερο δυνατό. Δουλέψαμε σκληρά στην προετοιμασία και πιστεύω παιχνίδι με το παιχνίδι θα είμαστε καλύτεροι», ήταν τα πρώτα λόγια του Βαγγέλη Μάντζαρη, ο οποίος πρόσθεσε:

«Έχουμε δείξει στα τελευταία ματς ότι ξεκινάμε από την άμυνα. Δώσαμε την ταυτότητα αυτή στα φιλικά και αυτή είναι η αρχή μας. Κρατάμε τις ομάδες χαμηλά στο σκορ και πολύ κάτω από τους μέρους όρους τους. Η ομαδικότητα έχει σημασία και έχουμε αποδείξει πως είμαστε μία ομάδα που το ”εγώ” πάει κάτω από το “εμείς”».

Για το ρόλο του: «Είμαστε πέντε γκαρντ που όλοι δουλεύουν συστηματικά. Εγώ θα κάνω ό,τι μου πει ο προπονητής, όσο χρόνο κι αν χρειαστεί να παίξω. Το θέμα είναι να βρούμε χημεία και ομαδικότητα. Αυτό με απασχολεί και τίποτε άλλο. Άλλες ομάδες που είχαν μόνο μεγάλες προσωπικότητες έφτασαν στο σημείο να παίξουν… μπουνιές».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x