Euroleague

Μάντζαρης: «Έχουμε δείξει χαρακτήρα στα δύσκολα»

Βέβαιος πως ο Ολυμπιακός θα σταθεί στο ύψος του σε έναν ακόμη «τελικό» και θα κάνει το καλύτερο δυνατό απόψε κόντρα στη Χίμκι δήλωσε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Βαγγέλης Μάντζαρης.

Για τον Ολυμπιακό το αποψινό ματς με τη Χίμκι (20:45) είναι τελικός, αφού αν δεν είναι νικητής θα είναι με το ένα πόδι εκτός playoffs της Ευρωλίγκας. Ο Βαγγέλης Μάντζαρης μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6 και τον Νίκο Ζέρβα από τη Μόσχα, λίγο πριν το πρωινό χαλάρωμα της ομάδας του, παρουσιάστηκε βέβαιος πως οι «ερυθρόλευκοι» θα βγάλουν το χαρακτήρα που απαιτούν οι περιστάσεις, όπως έχουν κάνει πολλάκις στο παρελθόν.

«Είναι ένας τελικός. Έχουμε καταφέρει και έχουμε κερδίσει τους προηγούμενους δύο με τη Ζαλγκίρις και τη Ρεάλ και τώρα θέλουμε να κάνουμε το ίδιο με τη Χίμκι. Πιστεύω πως τα τελευταία χρόνια έχουμε χτίσει χαρακτήρα νικητή και το έχουμε δείξει σε άλλες περιπτώσεις που ήμασταν σε αντίστοιχη κατάσταση. Θέλω να πιστεύω πως θα κάνουμε ο καθένας το κάτι παραπάνω, ώστε να φτάσουμε στην πρόκριση», τόνισε ο 26χρονος γκαρντ.

Όσο για τα «κλειδιά» του αγώνα; «Ο νέος προπονητής (σ.σ. Ντούσκο Ιβάνοβιτς) δεν είναι πολύ καιρό στην ομάδα για να αλλάξει πολλά πράγματα, αλλά έχει αλλάξει σίγουρα η ψυχολογία τους και αυτό έχει φανεί. Έχουν πολύ επιθετικό ταλέντο και θέλουν να δίνουν έναν τρελό ρυθμό ειδικά όταν παίζουν στην έδρα τους, αλλά εμείς θα πρέπει να φέρουμε το παιχνίδι στα μέτρα μας και να τους κατεβάσουμε το σκορ, χωρίς όμως να παραγνωρίσουμε τη σημασία της επίθεσης», ανέφερε ο διεθνής γκαρντ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x