Ελλάδα

Μάντζαρης: «Νίκη για να διακόψουμε το αρνητικό σερί»

Τη νίκη επί του Παναθηναϊκού που θα αλλάξει και όλο το κλίμα, θέλει ο Ολυμπιακός σύμφωνα με τον Βαγγέλη Μάντζαρη.

Σε δηλώσεις που παραχώρησε στην Cosmote TV, με αφορμή την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, ο Βαγγέλης Μάντζαρης εξήγησε την αναγκαιότητα της κατάκτησης της νίκης για τους Πειραιώτες.

«Έχουμε παίξει πολλές φορές και πάντα είναι ξεχωριστό και ιδιαίτερο ματς. Εμείς κοιτάμε την ομάδα μας. Θέλουμε να διακόψουμε το αρνητικό σερί στην Ευρώπη. Και να πάρουμε τη νίκη που θα μας βοηθήσει βαθμολογικά και ψυχολογικά», ανέφερε με νόημα ο διεθνής γκαρντ.

Όσο για το τι διαφορετικό πρέπει να κάνει ο Ολυμπιακός σε σχέση με το προ δεκαημέρου ματς; «Πρέπει να περιορίσουμε τα επιθετικά ριμπάουντ, Είκοσι επιθετικά σε τέτοια έδρα κάνουν πιο δύσκολο να κερδίσεις. Στο πρώτο ημίχρονο κάναμε ό,τι θέλαμε, στο δεύτερο τα κάναμε όλα ανάποδα. Να βελτιώσουμε ριμπάουντ και να περιορίσουμε τα λάθη που έδωσαν εύκολα καλάθια στον Παναθηναϊκό», τόνισε ο Μάντζαρης.

Τέλος, ο 28χρονος άσος ρωτήθηκε και αν οι «ερυθρόλευκοι» έχουν διαφορετική προσέγγιση κάθε φορά ου αντιμετωπίζουν τον Παναθηναϊκό, για να απαντήσει: «Για μας είναι ίδια τα ματς. Για τα νέα παιδιά που ήρθαν είναι διαφορετικά αν και πήραν μία ιδέα πριν λίγες μέρες».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x