Ευρώπη

Μακάμπι: «Δεν είμαστε αισιόδοξοι για τη συνέχεια της φετινής σεζόν»

Κάθε άλλο παρά αισιόδοξοι είναι οι άνθρωποι της Μακάμπι Τελ Αβίβ για το μέλλον της φετινής σεζόν σε πρωτάθλημα και Ευρωλίγκα, σύμφωνα με τον Τύπο του Ισραήλ.

Τους εκπροσώπους του Τύπου του Ισραήλ ενημέρωσε η Μακάμπι Τελ Αβίβ, αναφορικά με τις σκέψεις της.

Όπως αναφέρεται στα δημοσιεύματα, στην «ομάδα του λαού» δεν υπάρχει μεγάλη αισιοδοξία για τη συνέχιση της σεζόν τόσο στην Ευρωλίγκα, όσο και στο πρωτάθλημα, ωστόσο τονίζεται ότι επιθυμία τους είναι οι διοργανώσεις να ολοκληρωθούν κανονικά.

Στο μεταξύ, στην περίπτωση που αποφασιστεί η συνέχεια των διοργανώσεων, ο μεγάλος «πονοκέφαλος» του Γιάννη Σφαιρόπουλου και των συνεργατών του είναι οι ξένοι παίκτες, καθώς όλοι, εκτός από τους Άντζελο Καλοϊάρο και Οθέλο Χάντερ, έχουν επιστρέψει στις πατρίδες τους.

Από ‘κει και πέρα, υπάρχει η σκέψη να μπει οριστικό «λουκέτο» στη λίγκα του Ισραήλ και υπάρχει το ενδεχόμενο να αναδειχθεί πρωταθλήτρια η Μακάμπι, επειδή αυτή την στιγμή είναι στην πρώτη θέση της βαθμολογίας. Ωστόσο, στην «ομάδα του λαού» τονίζουν πως δεν θα τους αρέσει μία τέτοια απόφαση και πως δεν πρόκειται να συμφωνήσουν σε κάτι τέτοιο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x