Ελλάδα

ΜακΚίσικ: «Βρήκα μεγάλο επαγγελματισμό στον Ολυμπιακό»

Εντυπωσιασμένος με τις συνθήκες που βρήκε στον Ολυμπιακό εμφανίστηκε ο Σακίλ ΜακΚίσικ.

Ενθουσιασμένος που ανήκει στον Ολυμπιακό δήλωσε ο Σακίλ ΜακΚίσικ, ο οποίος παράλληλα μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τη ζωή στην Αθήνα.

Ο Αμερικανός γκαρντ ανέφερε πως οι «ερυθρόλευκοι» τον είχαν καλέσει και πιο νωρίς, ενώ τόνισε πως τον βοήθησε πολύ να προσαρμοστεί στη χώρα μας ο Τέιλορ Ρότσεστι.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ΜακΚίσικ στο «sportsrabbi.com»:

Για το ντεμπούτο του με τη Μακάμπι: «Δεν ξέρεις τι να περιμένεις όταν απλά έχεις ακούσει ότι η Μακάμπι έχει μία από τις πιο δυνατές έδρες στην Ευρώπη. Πρέπει να είσαι έτοιμος για τέτοια ματς, δεν σε ενδιαφέρει το τι γίνεται έξω από το παρκέ».

Για τον Ολυμπιακό: «Ήμουν λίγο κουρασμένος με το τι συνέβαινε στην Μπεσίκτας με κάποιες οφειλές. Ο Ολυμπιακός με κάλεσε και πιο νωρίς μέσα στη σεζόν, αλλά δεν πήρε την απόφαση να με υπογράψει. Σκεφτόμουν τότε ότι θα μείνω στην ομάδα μέχρι να έρθει η κατάλληλη ευκαιρία και ο Ολυμπιακός εμφανίστηκε. Ενθουσιάστηκα. Η Αθήνα είναι μακράν η καλύτερη πόλη που έχω ζήσει ποτέ. Είναι η καλύτερη πόλη για κάθε παίκτη».

Για το τι τον έχει κερδίσει στους Πειραιώτες: «Ο επαγγελματισμός της ομάδας, το να φεύγω από το σπίτι και να πηγαίνω στο γήπεδο βλέποντας θάλασσα στη διαδρομή. Δεν τα βρήκα αυτά σε άλλες ομάδες. Η Αθήνα έχει υπέροχα μέρη, όμορφο φαγητό. Ο Ρότσεστι με βοήθησε να βρω τα πιο ωραία μέρη».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x