Euroleague

ΜακΛίν: «Αν παίζουμε σωστά, δεν έχουμε να φοβηθούμε κάτι»

Με οδηγό την καλή άμυνα κόντρα στη Φενέρμπαχτσε, θα πρέπει να παίξει και απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα ο Ολυμπιακός, σύμφωνα με τον Τζαμέλ ΜακΛίν.

Εάν ο Ολυμπιακός παίζει όπως ξέρει, δεν έχει να φοβηθεί τίποτα, όπως δήλωσε ο Τζαμέλ ΜακΛίν ενόψει της αναμέτρησης με τον Ερυθρό Αστέρα, στο ΣΕΦ.

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, αυτό με τη Φενέρμπαχτσε. Όμως, επιστρέψαμε, προπονηθήκαμε, είδαμε κάποια συστήματα και τώρα θα ετοιμαστούμε για να παίξουμε ξανά αύριο», δήλωσε αρχικά ο Τζαμέλ ΜακΛίν και συμπλήρωσε:

«Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και σταθεροί στην απόδοσή μας, είτε είμαστε πίσω στο σκορ, είτε μπροστά. Να παίζουμε ως ομάδα, να αντιδρούμε έτσι και από εκεί και πέρα να βλέπουμε τι έχουμε καταφέρει. Αν παίζουμε όπως πρέπει να παίζουμε, δεν έχουμε να φοβηθούμε κάτι».

Για το τι μπορεί να φοβηθεί ο Ολυμπιακός από τον Ερυθρό Αστέρα: «Παίζουν πάντα σκληρά και είναι μία ομάδα που δεν τα παρατάει ποτέ. Αυτό κάνουν παραδοσιακά και αυτό θα κάνουν και αύριο. Εμείς θα πρέπει να παίξουμε όπως κόντρα στη Φενέρμπαχτσε, ειδικά στη άμυνα και να βρούμε την ενέργεια για να τους νικήσουμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x