Euroleague

ΜακΛιν: «Είμαστε έτοιμοι για Μπασκόνια, δεν χάθηκε κάτι με την ήττα από τον Παναθηναϊκό»

Σύνθημα για νίκη του Ολυμπιακού επί της Μπασκόνια έστειλε ο Τζαμέλ ΜακΛιν, τονίζοντας, παράλληλα, ότι με την ήττα από τον Παναθηναϊκό δεν χάθηκε κάτι.

Μήνυμα για την αναμέτρηση (12/10) του Ολυμπιακού κόντρα στην Μπασκόνια στο Ηράκλειο για την πρώτη αγωνιστική της Ευρωλίγκας, έστειλε ο Τζαμέλ ΜακΛιν λίγο μετά την άφιξη των «ερυθρόλευκων» στην Κρήτη.

«Είμαστε έτοιμοι για τον πρώτο μας ευρωπαϊκό αγώνα. Είμαι ενθουσιασμένος. Προετοιμαζόμαστε για αυτό από το καλοκαίρι, ο καιρός πέρασε, τα παιχνίδια αρχίζουν και τώρα είναι ώρα για μπάσκετ. Η Μπασκόνια είναι μια καλή ομάδα και για να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε θα πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι καθ' όλη την διάρκεια του αγώνα», τόνισε αρχικά και αναφερόμενος στα «Δύο Αοράκια» τόνισε: «Είχαμε έρθει πρόσφατα για ένα τουρνουά. Τότε ο κόσμος είχε έρθει και μας είχε υποστηρίξει. Ελπίζω να κάνει το ίδιο και στην αναμέτρηση με την Μπασκόνια. Ελπίζω να γεμίσει το γήπεδο και οι φίλαθλοι να δημιουργήσουν μια όμορφη ατμόσφαιρα».

Σε ερώτηση που του έγινε για την ήττα από τον Παναθηναϊκό στην πρεμιέρα της Α1 Ανδρών, ανέφερε: «Ακόμα είναι πολύ νωρίς. Δεν χάθηκε κάτι, ούτε κερδήθηκε κάτι... Εμείς αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά, για να γίνουμε καλύτεροι. Είναι μεγάλη η σεζόν, έχουμε ενθουσιασμό, έχουμε καλή ομάδα και θα συνεχίσουμε κοιτώντας μπροστά».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x