Ελλάδα

Χρυσή επένδυση με Μαντζούκα από Ολυμπιακό!

Επένδυση στο μέλλον για τον Ολυμπιακό, που ήρθε σε συμφωνία με τον Προμηθέα Πάτρας για την απόκτηση του 17χρονου φόργουορντ, Λευτέρη Μαντζούκα.

Σε μία πολύ καλή κίνηση για το μέλλον του προχώρησε ο Ολυμπιακός.

Πληροφορίες αναφέρουν πως οι «ερυθρόλευκοι», ήρθαν σε συμφωνία με τον Προμηθέα Πάτρας για την απόκτηση του Λευτέρη Μαντζούκα, οποίος θα υπογράψει άμεσα πολυετές συμβόλαιο για να ενισχύσει αρχικά την ομάδα της Α2 για να πάρει παιχνίδια και εμπειρίες και στη συνέχεια να είναι στην πρώτη ομάδα.

Το ντεμπούτο του στην Α1 έγινε στις 24 Μαίου του 2017 στο ΣΕΦ απέναντι στον Ολυμπιακό, όπου είχε 12 πόντους σε 31 λεπτά.



Ο ύψους 2.07 φόργουορντ, έχει ήδη δύο χρόνια συμμετοχές στην Α1 με τον Προμηθέα, ενώ τον Ιανουάριο ήταν πρώτος σκόρερ στο τουρνουά Adidas Next Genetation της Ευρωλίγκας, ενώ συμπεριελήφθει και στην καλύτερη πεντάδα. Στο ευρωπαϊκό των παίδων, είχε με την Εθηνική 15 πόντους, 9,1 ριμπάουντ και 2,7 ασίστ. Ο Προμηθέας του έδωσε μάλιστα και χρόνο συμμετοχής στο Eurocup.

Πρόκειται ίσως για το μεγαλύτερο ταλέντο στην ηλικία του στην Ελλάδα, αλλά και στην Ευρώπη και ο Ολυμπιακός πετυχαίνει διάνα με τη μεταγραφή του.



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x