Ελλάδα

Μανωλόπουλος: «Δεν έχω παράπονο από τα παιδιά»

Ικανοποιημένος με την προσπάθεια των παικτών του Ηφαίστου Λήμνου στην ήττα από τον Ολυμπιακό, ήταν ο Σωτήρης Μανωλόπουλος.

Πολλά πνευματικά λάθη έκανε ο Ήφαιστος Λήμνου απέναντι στον Ολυμπιακό, όπως δήλωσε ο Σωτήρης Μανωλόπουλος, ο οποίος εμφανίστηκε ικανοποιημένος με τη συνολική προσπάθεια που έκαναν οι παίκτες του.

«Δεν θα σταθώ σε δικαιολογίες, ότι μας έλειπαν δύο βασικοί παίκτες (σ.σ. Μπρέιζελτον, Έβανς). Θα πω ότι έπρεπε να έχουμε παίξει καλύτερα. Δεν έχω παράπονο από τα παιδιά, από το πάθος, τη διάθεση και την ενέργεια που έβγαλαν στο παιχνίδι, ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο. Θεωρώ όμως, ότι έπρεπε να παίξουμε καλύτερα. Όταν παίζεις απέναντι σε ομάδες όπως ο Ολυμπιακός, πρέπει να είσαι πιο έτοιμος τόσο σωματικά όσο και πνευματικά. Σωματικά ήμασταν σε καλή κατάσταση, προσπαθήσαμε. Πνευματικά όμως κάναμε κάποια λάθη, που δεν έπρεπε να κάνουμε. Καλή συνέχεια στον Ολυμπιακό, εύχομαι ό,τι καλύτερο. Εμείς, από την πλευρά μας, έχουμε ένα μήνα διακοπή. Θα προσπαθήσουμε σε αυτό το διάστημα να ξεκουραστούμε, αλλά επίσης να δουλέψουμε για να βελτιωθούμε και να είμαστε πιο ανταγωνιστικοί στο υπόλοιπο της σεζόν», δήλωσε αρχικά ο Σωτήρης Μανωλόπουλος.

Για τον τραυματισμό του Σον Έβανς: «Δεν νομίζω ότι είναι κάτι σοβαρό. Θέλει λίγο χρόνο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x