Ελλάδα

Μανωλόπουλος: «Δεν ήξερα αν έπρεπε να… πλακώσω τους παίκτες ή να τους αγκαλιάσω!»

Γλυκόπικρη γεύση άφησε στον Σωτήρη Μανωλόπουλο η ήττα του Ηφαίστου από τον Χολαργό, καθώς ο Έλληνας κόουτς κράτησε την ψυχή που κατέθεσαν οι παίκτες του στο δεύτερο ημίχρονο.

Ανέτοιμος παρουσιάστηκε ο Ήφαιστος Λήμνου στην ήττα από τον Χολαργό, σύμφωνα με τον Σωτήρη Μανωλόπουλο, ο οποίος εξέφρασε την απογοήτευσή του για το αποτέλεσμα, αλλά από την άλλη δήλωσε υπερήφανος για τη μεγάλη προσπάθεια των παικτών του στο δεύτερο μέρος.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Σωτήρης Μανωλόπουλος:

«Ξέχωρα από το αποτέλεσμα που μας στενοχωρεί, σαν προπονητής δεν ξέρω όπως είπα στους παίκτες μου αν πρέπει να τους πλακώσω έναν-έναν στο ξύλο ή να τους αγκαλιάσω! Ξέραμε ότι ήταν ένα δύσκολο ματς, καθώς ο Χολαργός είναι πολύ σκληρή ομάδα και καλή στην έδρα της. Δουλέψαμε καλά όλη την εβδομάδα, αλλά παρουσιαστήκαμε ανέτοιμοι.

Ο τρόπος που ξεκινήσαμε το παιχνίδι ήταν τραγικός. Στο δεύτερο ημίχρονο, γι' αυτό είπα δεν ξέρω αν πρέπει να τους αγκαλιάσω, για τον τρόπο που έπαιξαν. Την ψυχή που κατέθεσαν και θυσιάστηκαν στο γήπεδο. Πίεσαν, διεκδίκησαν κάθε μπάλα και αυτό είναι κάτι που με χαροποιεί. Όσο για το τέλος, οι πιθανότητες να κερδίσουμε ήταν 50-50. Είχαμε μια καλή κατάσταση στην επίθεση με πικ εν ρολ, που απλά δεν βγήκε. Αν κερδίζαμε θα ήταν μια πολύ μεγάλη νίκη, τώρα πρέπει να αφήσουμε αυτό το παιχνίδι και να κοιτάξουμε το επόμενο στην έδρα μας με την Κύμη
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x