Ελλάδα

Μανωλόπουλος: «Ήθελα να πάρει την μπάλα ο Γκριν στην τελευταία επίθεση»

Στα λάθη και στα χαμένα αμυντικά ριμπάουντ απέδωσε ο Σωτήρης Μανωλόπουλος την ήττα της ΑΕΚ από τον Άρη, λέγοντας πως ήταν επιλογή να πάρει ο Γκριν την μπάλα στην τελευταία επίθεση του ματς.

Επιλογή της ΑΕΚ ήταν να πάρει ο Γκριν την τελευταία επίθεση, αλλά με στόχο να δημιουργήσει, όπως δήλωσε ο Σωτήρης Μανωλόπουλος μετά την ήττα της ΑΕΚ από τον Άρη. Επίσης, ο τεχνικός της Ένωσης στάθηκε αρκετά στα λάθη και στα χαμένα αμυντικά ριμπάουντ.

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, σε μία δύσκολη έδρα, πολύ νωρίς στη σεζόν. Θεωρώ πως και οι δύο ομάδες είναι ανέτοιμες. Ήταν ένα κλειστό παιχνίδι με δυνατές άμυνες, μας στοίχισαν τα πολλά επιθετικά ριμπάουντ που πήρε ο Άρης και τα πολλά λάθη που κάναμε στην επίθεση», δήλωσε αρχικά ο Σωτήρης Μανωλόπουλος.

Για την απόδοση του Λαρεντζάκη: «Είναι ένας παίκτης που έχει πάντα κίνητρο, προσπαθεί να κερδίζει σε άμυνα κι επίθεση. Μας έδινε πολλά πράγματα στην άμυνα και θεώρησα πως μπορούσα να παίξω με τρεις δημιουργούς συγχρόνως και γι' αυτό τον κράτησα αρκετά μέσα στο παιχνίδι».

Για την τελευταία επίθεση της ΑΕΚ: «Δεν είχα τάιμ άουτ, ο Γκριν είναι ένας πάρα πολύ έμπειρος παίκτης, έπαιζε καλά, ήθελα να πάρει την μπάλα αυτός και να δημιουργήσει. Βγήκε ένα σουτ, το οποίο δεν το βάλαμε».

Για την απόδοση της ΑΕΚ στο πρώτο πεντάλεπτο του δευτέρου μέρους: «Είπα στους παίκτες μου ότι ο Άρης θα μπει πάρα πολύ δυνατά στο παιχνίδι, θα πιέσει και πως θα πρέπει να ελέγξουμε το ρυθμό και να μην κάνουμε λάθη. Δεν το καταφέραμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x