Ελλάδα

Μανωλόπουλος: «Να απολαύσει ο κόσμος το ματς με τον Παναθηναϊκό»

Ιδιαίτερη τιμή τόσο για τον Ήφαιστο, όσο και για όλη τη Λήμνο, είναι το ματς με τον Παναθηναϊκό, σύμφωνα με τον Σωτήρη Μανωλόπουλο.

Μόνο κερδισμένος μπορεί να βγει ο Ήφαιστος από την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό, όπως ανέφερε ο Σωτήρης Μανωλόπουλος, ο οποίος περιμένει ένα παιχνίδι που θα το απολαύσει και ο κόσμος, λόγω του μεγάλου ονόματος των «πράσινων».

Αναλυτικά το blog του Σωτήρη Μανωλόπουλου στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ:

«Καλησπέρα σε όλους,

Η αρχή του δεύτερου γύρου στην Basket League μάς βρίσκει με επτά νίκες και μια πολύ καλή πορεία που μάς βοηθάει να πετύχουμε τον πρώτο στόχο μας που ήταν η παραμονή. Φυσικά η δουλειά δεν σταματάει εδώ καθώς έχουμε τεράστιο κίνητρο να πάμε καλύτερα στη συνέχεια του πρωταθλήματος και να φτάσουμε όσο ψηλότερα μπορούμε.

Τα τελευταία νέα πάντως, δεν ήταν ευχάριστα από τη Λήμνο καθώς ο Τάιρον Μπρέιζελτον τραυματίστηκε. Είμαστε όλοι δίπλα του και θα προσπαθήσουμε με ομαδική δουλειά να καλύψουμε την απουσία του. Ευχόμαστε να επιστρέψει πιο δυνατός στη δράση και στο τέλος να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί.

Από κει και πέρα, μπροστά μας έχουμε μια πάρα πολύ δύσκολη αναμέτρηση απέναντι στον Παναθηναϊκό που εξωαγωνιστικά έχει ιδιαίτερη σημασία αφού η ομάδα μου θα τιμήσει τη μνήμη του κορυφαίου Έλληνα βολεϊμπολίστα, Νίκου Σαμαρά. Πρόκειται για μία πολύ σημαντική κίνηση αφού δεν πρέπει να ξεχνάμε τους ανθρώπους που έχουν προσφέρει πολλά γράφοντας τη δική τους ιστορία.

Ο κόσμος όπως πάντα θα είναι συνεπής αφού τα εισιτήρια εξαντλήθηκαν κάτι το οποίο γίνεται σε κάθε εντός έδρας παιχνίδι και για εμάς δεν αποτελεί καμία έκπληξη η στήριξη του. Τη ζούμε καθημερινά.

Πρώτη φορά θα βρεθεί στο νησί, ομάδα επιπέδου EuroLeague με πολλά τρόπαια και παίκτες που πρωταγωνιστούν στο υψηλότερο επίπεδο, οπότε είναι μια καλή ευκαιρία ο κόσμος μας ν’ απολαύσει αυτή τη στιγμή. Από την πλευρά μας, πάμε να δοκιμάσουμε τις δυνάμεις μας.

Έχουμε προετοιμαστεί και θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί. Μόνο να κερδίσουμε έχουμε από αυτές τις αναμετρήσεις και φυσικά να προετοιμαστούμε για τους σημαντικούς αγώνες που έρχονται. Ελπίζω στο δεύτερο γύρο που ξεκινάει να είμαστε ακόμα καλύτεροι. Το σίγουρο είναι πώς γι’ αυτό θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x