Ελλάδα

Μανωλόπουλος: «Να προσπαθήσουμε περισσότερο στο δεύτερο ματς»

Περισσότερη προσπάθεια στο δεύτερο ματς ζήτησε από τους παίκτες του Ηφαίστου ο Σωτήρης Μανωλόπουλος μετά την ήττα από το Περιστέρι στην πρεμιέρα των προημιτελικών της Basket League.

Ο τεχνικός των νησιωτών τόνισε πως είναι δύσκολο για τους παίκτες να παίζουν δύο ματς μέσα σε ένα μήνα μόνο και έδωσε συγχαρητήρια στους δικούς του που βρήκαν το κίνητρο να παίξουν κόντρα στους «κυανοκίτρινους». Θεωρεί πως πάλεψαν σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και πως επηρεάστηκαν από τις απουσίες που αντιμετώπιζαν, ενώ περιμένει να τα δώσουν όλα στο δεύτερο ματς την Τετάρτη.

Αναλυτικά: «Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στο Περιστέρι για τη νίκη και το 1-0 στα playoffs. Εμείς θα πρέπει να προσπαθήσουμε περισσότερο στο δεύτερο παιχνίδι στη Λήμνο. Θέλω να δώσω, επίσης, πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μου, γιατί, όπως όλες οι ομάδες, έτσι κι εμείς παίξαμε το δεύτερό μας παιχνίδι σε διάστημα ενός μήνα και οι συνθήκες ήταν πολύ δύσκολες.

Για μένα, όμως, είναι πάρα πολύ σημαντικό και για αυτό τους δίνω συγχαρητήρια ότι, παρ’ όλο που έχουμε πετύχει όλους τους στόχους μας και πολύ παραπάνω, σήμερα βρήκαν ένα μεγάλο κίνητρο για να κάνουμε κάτι πολύ περισσότερο και νομίζω πως αυτό το αποδείξαμε στο γήπεδο.

Παλέψαμε, είχαμε μία ευκαιρία να πάρουμε το παιχνίδι, δεν τα καταφέραμε… Είχαμε προβλήματα. Δεν έχω μιλήσει ποτέ για απουσίες όμως έχουμε σχεδιάσει μία ομάδα από την αρχή και πάντα είχαμε κάποιες ατυχίες. Η απουσία του Γόντικα τους τελευταίους τρεις μήνες είναι πολύ μεγάλη, ο Μπρέιζελτον είχε προβλήματα και σήμερα δεν κατάφερε να παίξει κι έχουμε μάθει να παίζουμε μαζί του. Είχαμε τον Φρεϊμάνις τραυματία… Παρ’ όλα αυτά, όμως, ήμασταν πολύ δυνατοί κι είχαμε την ευκαιρία μας να νικήσουμε. Ελπίζω να το κάνουμε στο δεύτερο παιχνίδι».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x