Ελλάδα

Μανωλόπουλος: «Περίμενα την αντίδραση του Ολυμπιακού»

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον Ολυμπιακό και τον Γιάννη Σφαιρόπουλο ο Σωτήρης Μανωλόπουλος, ενόψει της επίσκεψης της Κύμης στο ΣΕΦ.

Αναμενόμενη ήταν η αντίδραση του Ολυμπιακού κόντρα στη Φενέρμπαχτσε, καθώς είναι μία μεγάλη ομάδα, που έχει έναν από τους καλύτερους Έλληνες προπονητές στον πάγκο της, σύμφωνα με τον Σωτήρη Μανωλόπουλο, ενόψει της αναμέτρησης με την Κύμη.

Αναλυτικά το blog του Σωτήρη Μανωλόπουλου στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ:

«Γεια σας και πάλι φίλοι μου,

Αρχικά είμαι πολύ χαρούμενος που μετά την δύσκολη εβδομάδα και το ψυχολογικό “άδειασμα” που είχε η ομάδα μας εξαιτίας της ήττας από την ΑΕΚ, ακολούθησε μια μεγάλη νίκη στον αγώνα με το Λαύριο.

Η Κύμη έδειξε χαρακτήρα, θέληση και πολύ μεγάλη αποφασιστικότητα να διεκδικήσει ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι, απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα που βρίσκεται στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας. Ήμασταν έτοιμοι σωματικά και ψυχολογικά, βγάλαμε ενέργεια και στα 2 κομμάτια του παιχνιδιού, με αποτέλεσμα την 6η νίκη μας στο πρωτάθλημα.

Μπροστά μας έχουμε πλέον τον Ολυμπιακό, μια τεράστια ομάδα σε μέγεθος και ποιότητα, με τρομερό ρόστερ, ένα από τα φαβορί για το F4 της Euroleague. Επειδή σαν Έλληνας και εγώ ακούω τους “προπονητές” της κερκίδας, πρέπει να πω ότι περίμενα την αντίδραση του Ολυμπιακού στο παιχνίδι με την Φενέρ.

Γνωρίζοντας τον coach Σφαιρόπουλο, τον καλύτερο για εμένα Έλληνα προπονητή, ήμουν σίγουρος ότι με την μεθοδικότητα του και την σκληρή δουλειά του θα βοηθήσει την ομάδα του να ξεπεράσει τις κακές συγκυρίες με τους τραυματισμούς και την τεράστια κούραση που επιφέρει το νέο φορμάτ της Euroleague. Πιστεύω ότι η πορεία τους τώρα που φτάνουμε στο σημαντικότερο κομμάτι της χρονιάς θα είναι μόνο ανοδική.

Εμείς από την μεριά μας, αν και γνωρίζουμε ότι ο βαθμός δυσκολίας είναι πολύ μεγάλος, ετοιμαστήκαμε όπως κάθε βδομάδα να κάνουμε το παιχνίδι μας και το σημαντικότερο να διατηρήσουμε τον ρυθμό μας και να συνεχίσουμε τις θετικές μας εμφανίσεις.

Υ.Γ.1. Τόσα χρόνια οι μεγάλες ομάδες της χώρας μας έχουν χαρίσει απίστευτες χαρές και τεράστιες επιτυχίες. Έχουν δείξει ότι, παρά την κρίση, έχουν την τεχνογνωσία να συγκαταλέγονται στις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης και να διεκδικούν τίτλους κάθε σεζόν. Για αυτό αντί για “προπονητές” της κερκίδας ας προσπαθήσουμε να γίνουμε καλύτεροι φίλαθλοι, έστω καλύτεροι οπαδοί. Μόνο θετικά θα λειτουργήσει αυτό στις ομάδες που ο καθένας αγαπάει.

Υ.Γ2. Φυσικά δεν θα μπορούσα να μην αναφερθώ στο All Star Game, που επιστρέφει το επόμενο Σαββατοκύριακο. Είναι ένας θεσμός που έλειψε από τον χώρο του μπάσκετ, μια γιορτή για όλους εμάς που αγαπάμε το άθλημα. Αξίζουν συγχαρητήρια στον ΕΣΑΚΕ και σε όλους όσους βοήθησαν να επιστρέψει αυτό το σημαντικό αθλητικό γεγονός, ώστε να αποδείξουμε ότι το πρωτάθλημα μας διατηρεί κάποια από την αίγλη του παρελθόντος και είναι ακόμα από τα κορυφαία στην Ευρώπη
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x