Ευρώπη

Μανωλόπουλος: «Πολύ καλό το ρόστερ της Εστουδιάντες, να πρωταγωνιστήσει παντού η ΑΕΚ»

Σχόλιο για την πρώτη φετινή αντίπαλο της ΑΕΚ στο Basketball Champions League, Εστουδιάντες, έκανε ο Σωτήρης Μανωλόπουλος και έδωσε το στίγμα εν όψει της έναρξης των φετινών υποχρεώσεων.

Με κολακευτικά λόγια μίλησε για την αυριανή (10/10, 19:30) αντίπαλο της ΑΕΚ στο Basketball Champions League ο Σωτήρης Μανωλόπουλος, τονίζοντας ότι η Εστουδιάντες έχει πολύ καλό ρόστερ. Επίσης, αναφέρθηκε στους στόχους που έχει η Ένωση για τη νέα σεζόν και επεσήμανε ότι μπορεί να πρωταγωνιστήσει η ομάδα.

«Όπως είπα και στη Media Day, έχουμε όλες τις δυνατότητες να φτιάξουμε μια ομάδα, που θα μπορεί να πρωταγωνιστεί σε όλες τις διοργανώσεις, άρα και στο BCL. Όταν είσαι στην ΑΕΚ πάντα αυτός είναι ο στόχος. Οι χρονιές είναι πάντα απαιτητικές», ανέφερε αρχικά ο Έλληνας τεχνικός και πρόσθεσε:

«Από κει και πέρα, δεν θα ήθελα να πω κάτι ιδιαίτερο για την αντίπαλό μας. Η Εστουδιάντες είναι μια κλασική ισπανική ομάδα, με πολύ καλό ρόστερ. Θέλω να πιστεύω, ότι θα είμαστε έτοιμοι να ανταπεξέλθουμε στις δυσκολίες της αναμέτρησης, με τη συμβολή και του κόσμου μας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x