Ελλάδα

Μανωλόπουλος: «Πολύ μεγάλη νίκη, αλλά πιο σημαντικό το 13ο sold out»

Διπλά χαρούμενος ήταν ο Σωτήρης Μανωλόπουλος μετά τη νίκη του Ηφαίστου επί του Άρη, με τον προπονητή της ομάδας από τη Λήμνο να στέκεται αρκετά στο 13ο sold out.

Εμφανώς ικανοποιημένος με τη μεγάλη νίκη του Ηφαίστου κόντρα στον Άρη, ήταν ο Σωτήρης Μανωλόπουλος, αλλά ο Έλληνας κόουτς ήταν περήφανος με το 13ο sold out που έγινε φέτος στη Λήμνο.

Αναλυτικά όσα είπε ο Σωτήρης Μανωλόπουλος:

«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον Άρη και τον προπονητή του. Παρότι δεν είχαν μεγάλο κίνητρο για αυτό το παιχνίδι, ήταν πάρα πολύ ανταγωνιστικοί μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο. Απέκτησαν χαρακτήρα και θέλω να τους δώσω συγχαρητήρια για αυτό.

Από εκεί και πέρα, είναι μια πολύ μεγάλη νίκη για εμάς. Έχουμε εξασφαλίσει την έβδομη θέση και στη συμμετοχή μας στα playoffs, που είναι κάτι πολύ σημαντικό. Θα δούμε πώς θα παρουσιαστούμε ανταγωνιστικοί εκεί. Το πιο σημαντικό όμως, πέρα από τη νίκη, για μένα είναι το 13ο sold out που έκανε η ομάδα. Για πρώτη φορά στην ιστορία της Α1. Μας έχει συγκινήσει αυτός ο κόσμος. Είναι κάτι που το δείχνει όχι μόνο στο γήπεδο, αλλά και στην καθημερινότητά μας όταν κυκλοφορούμε στο νησί. Σε ό,τι αφορά στο παιχνίδι, ξεκινήσαμε καλά, όμως η άμυνα του Άρη ήταν πολύ δυνατή. Στο τέλος καταφέραμε όμως, να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα
».

Για τις σκέψεις που είχε στο ξεκίνημα της σεζόν και αν περίμενε αυτή την πορεία από τον Ήφαιστο: «Μου την έχουν ξανακάνει αυτή την ερώτηση και θα σας πω το ίδιο: δεν σκεφτόμουν τίποτα. Είχα άλλα πράγματα να κάνω και το λέω χαριτολογώντας, αλλά είναι η αλήθεια. Δεν ξέραμε τίποτα, που ερχόμασταν. Κανένας από εμάς δεν είχε πατήσει το πόδι του στο νησί. Θέλαμε να φτιάξουμε αρχικά μια ομάδα για να μείνει στην κατηγορία, αλλά το πιο σημαντικό για εμάς ήταν να την αγαπήσει ο κόσμος, όπως κι έγινε. Κλείνοντας θέλω να ευχηθώ καλό Πάσχα με υγεία σε όλο τον κόσμο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x