Ελλάδα

Μανωλόπουλος: «Στεναχωριέμαι πάρα πολύ για τον κόσμο που ήρθε να μας δει…»

Εμφανώς απογοητευμένος με τη βαριά ήττα της ΑΕΚ από τον Παναθηναϊκό ήταν ο Σωτήρης Μανωλόπουλος, ο οποίος όμως τόνισε πως δεν έχει παράπονο για την προσπάθεια των παικτών του στα τέσσερα ματς.

Ο Σωτήρης Μανωλόπουλος δεν έκρυψε την απογοήτευσή του για τη βαριά ήττα της ΑΕΚ από τον Παναθηναϊκό Superfoods, ωστόσο στη συνέχεια τόνισε πως δεν έχει κάποιο παράπονο από την προσπάθεια των παικτών του και στα τέσσερα ματς με τους «πράσινους».

Μάλιστα, ο προπονητής της Ένωσης τόνισε πως μετά τη νίκη στο δεύτερο παιχνίδι αυξήθηκε η πίεση στην ομάδα του, ενώ στο τέλος παραδέχθηκε πως ό,τι και να έκανε, δεν κατάφερε να βρει το… αντίδοτο για τον Νικ Καλάθη.

«Δεν αντέχει κάποια κριτική το ματς. Ήταν μια άσχημη βραδιά για εμάς και επιθετικά και αμυντικά. Δεν λειτούργησε τίποτα. Ο Παναθηναϊκός κυριάρχησε, ήταν πολύ εύστοχος. Αλλάξαμε πάνω από τέσσερα πλάνα στην άμυνα, όπως και στην επίθεση, άλλαξα πολύ τα σχήματα για να λειτουργήσει κάτι. Είμαστε χειρότεροι σε όλες τις κατηγορίες. Στεναχωριέμαι πάρα πολύ για τον κόσμο που ήρθε να μας δει, γιατί μας πίστευε. Δεν έχω παράπονο από τα παιδιά, προσπάθησαν πολύ και στα τέσσερα ματς, αλλά δεν τα κατάφεραν», δήλωσε αρχικά ο Σωτήρης Μανωλόπουλος και συμπλήρωσε:

«Είναι νωρίς για να μιλήσουμε για το καλοκαίρι. Παίξαμε τέσσερα ματς με τον Παναθηναϊκό, τα τρία ήταν καλά στο μεγαλύτερο μέρος της διάρκειας. Αν αγωνιστήκαμε για 120 λεπτά, τα 100 ήταν καλά. Σήμερα ήμασταν πολύ κακοί. Δεν έχω παράπονο από τα παιδιά και δεν είναι κριτήριο το σημερινό ματς».

Για το αν τον θυμώνει η εικόνα της ομάδας, μετά και τη νίκη επί του Παναθηναϊκού: «Κερδίσαμε ένα ματς με τον Παναθηναϊκό, στο πρώτο ήμασταν καλοί, το τρίτο το χάσαμε από λάθη εμπειρίας, κι αυξήθηκε πολύ η πίεση και οι προσδοκίες για την ομάδα. Η απογοήτευση ήταν μεγάλη. Μπήκα στα αποδυτήρια στο ημίχρονο και τους είπα πως μπορούμε να το γυρίσουμε, να το πιστέψουμε, αλλά δεν βγήκε τίποτα. Φυσικά και δεν μου άρεσε αυτό, αλλά δεν θα κατηγορήσω τα παιδιά. Πριν το ματς αυτό είπα, πως όταν χάσαμε το τρίτο ματς στεναχωρηθήκαμε όλοι. Εγώ είμαι δύο χρόνια στην ΑΕΚ και νόμιζα πως οι παίκτες, οι προπονητές, το επιτελείο, όλοι θα ήταν ευχαριστημένοι που χάσαμε λίγο... Αλλά ήταν όλοι στεναχωρημένοι. Ο Παναθηναϊκός είναι μια από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης, θα μπορούσε να είναι άνετα στο Final 4».

Τέλος, ερωτηθείς για τους παίκτες που άλλαξε πάνω στον Καλάθη: «Ξεκίνησα το ματς με τον Λαρεντζάκη στον Καλάθη, στο τρίτο ματς ξεκίνησα με τον Νιούλεϊ και μετά έβαλα και τον Μιλόσεβιτς. Άλλαξα το 2-2, πήγα σε ζώνη και μετά σε παγίδες. Άλλαξα 4 παίκτες πάνω στον Καλάθη, δεν τα καταφέραμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x