Ελλάδα

Μάρας: «Ξέρω τα πάντα για τον Άρη, ανυπομονώ να βοηθήσω»

Γεμάτος όρεξη για να προσφέρει στον Άρη, για τον οποίο γνωρίζει τα πάντα, δήλωσε ο Ιβάν Μάρας κατά την άφιξή του στη Θεσσαλονίκη.

Έτοιμος κι αποφασισμένος να προσφέρει στον Άρη δήλωσε ο Ιβάν Μάρας κατά την άφιξή του στη Θεσσαλονίκη.

«Είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ, ξέρω τα πάντα για τον Άρη. Ομάδα με ιστορία, με σπουδαίους παίκτες που έχουν παίξει εδώ. Ανυπομονώ να παίξω για τον κόουτς Γιαννάκη. Έχω έρθει εδώ για να βοηθήσω να πετύχει η ομάδα περισσότερες νίκες. Μίλησα με τον Ταπούτο και τον Τσαλδάρη, μου είπαν τα καλύτερα για την ομάδα, για τον κόσμο, για τις προσδοκίες που υπάρχουν. Έχω ακούσει τα καλύτερα για τους φιλάθλους και την ατμόσφαιρα που δημιουργούν, είδα κάποια βίντεο. Πρέπει να είναι δύναμη αυτό για μας, για τη συνέχεια της πορείας μας», δήλωσε ο Μαυροβούνιος πάουερ φόργουορντ/σέντερ.

«Είδα το ρόστερ, είναι μια νεανική ομάδα. Είδα ότι αγωνίζεται ο Γκάρι Μπελ, με τον οποίο ήμασταν πέρσι στη Σολέ. Το θέμα είναι να παίξουμε καλά και να παλέψουμε για το καλό της ομάδας», πρόσθεσε, ενώ για το τι πρέπει να περιμένουμε από τον ίδιο, είπε: «Θα δείτε τρίποντα σίγουρα. Δεν σούταρα πολλά τρίποντα φέτος γιατί με είχαν ως σέντερ, αλλά η δύναμή μου είναι το πικ εν ποπ, δεν το εφαρμόσαμε αυτό στη Σολέ. Μπορώ να παίξω και στις δύο θέσεις των ψηλών, ελπίζω να τους δείξω τις δυνατότητές μου, τη δύναμη μου και την ταχύτητά μου. Θέλω να τους δείξω ότι είμαι καλός παίκτης. Είμαι έτοιμος και έχω κίνητρο όσο ποτέ άλλο στο παρελθόν».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x