Γενικά

Μαριάνοβιτς στον ΣΠΟΡ FM 94,6: ««Νομίζω ότι ο Τεόντοσιτς θα παίξει στο Παγκόσμιο»

Την άποψη του ότι ο Μίλος Τεόντοσιτς θα αγωνιστεί κανονικά στο Παγκόσμιο Κύπελλο με βάση νεότερες ενδείξεις, εξέφρασε στο sport-fm.gr ο Μπόμπαν Μαριάνοβιτς.

Βελτιωμένη και με τον Μίλος Τεόντοσιτς στην 12αδα της, προσδοκά να δει την εθνική ομάδα της Σερβίας στο επερχόμενο Παγκόσμιο Κύπελλο ο Μπόμπαν Μαριάνοβιτς.

Ο γίγαντας των «πλαβί», αποκάλυψε στο sport-fm.gr ότι με βάση νεώτερα στοιχεία, υπάρχει αισιοδοξία ότι ο πλέι μέικερ της Βίρτους Μπολόνια θα προλάβει να αγωνιστεί στην Κίνα.

Παράλληλα αναφέρθηκε και στην εικόνα της ομάδας του στα φιλικά με Τουρκία και Ιταλία στο «Ακρόπολις», τονίζοντας ότι το σύνολο του Αλεξάνταρ Τζόρτζεβιτς παρουσιάζει κάποια σκαμπανεβάσματα στην απόδοση του και ευελπιστεί ότι θα είναι πανέτοιμο και βελτιωμένο ενόψει της πρεμιέρας της διοργάνωσης.


Αναλυτικά, ο Μπόμπαν Μαριάνοβιτς μίλησε στο ΣΠΟΡ FM 94,6:


Για το πώς είδε την εμφάνιση της Σερβίας στα δύο πρώτα φιλικά του «Τουρνουά Ακρόπολις» και τι πρέπει να βελτιώσει ενόψει Ελλάδας:

«Χρειαζόμαστε υγεία στην ομάδα. Έχουμε σκαμπανεβάσματα στην απόδοση μας, αλλά ακόμα η προετοιμασία βρίσκεται σε πολύ πρώιμο στάδιο. Το βασικό είναι να είμαστε καλύτεροι όταν θα ξεκινήσει το Παγκόσμιο Κύπελλο και πρέπει να είμαστε υγιείς για αυτό».

Για το πόσο τον επηρέασε ο τραυματισμός του Μίλος Τεόντοσιτς και κατά πόσο είναι έτοιμη η ομάδα να αναπληρώσει τ κενό του:

«Είναι μια δύσκολη κατάσταση. Ο Τεόντοσιτς είναι πολύ καλός μου φίλος, ήμασταν συμπαίκτες και στους Κλίπερς, είναι σκληρό αυτό που του έτυχε, αλλά είμαστε επαγγελματίες και πρέπει να το διαχειριστούμε. Τον χρειαζόμαστε, είναι πολύ σημαντικός παίκτης και με τα νέα που έχουμε μέχρι στιγμής, νομίζω ότι θα δώσει κανονικά το παρόν στην Κίνα».

Για το πόσο ενθουσιασμένος νιώθει που θα αντιμετωπίσει απόψε (18/8, 20:30) τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, στην μονομαχία Ελλάδας-Σερβίας:

«Είναι πολύ ωραίο που θα αγωνιστώ εναντίον του και είναι εντυπωσιακό γα έναν τέτοιο παίκτη να εκπροσωπεί την χώρα του. Θα είναι ένα καλό matchup, ο κόσμος θα το απολαύσει και μου αρέσει και εμένα γιατί το μπάσκετ είναι το πάθος μου».

Για το γεγονός ότι πολλοί NBAερς αποσύρθηκαν από την προεπιλογή των εθνικών τους ομάδων:

«Ο καθένας έχει την άποψη του και διαλέγει ό,τι είναι καλύτερο για τον ίδιο. Κάποιοι επέλεξαν αυτό τον δρόμο και είναι σεβαστό».



Επιμέλεια: Κωνστανίνος Κωλαίτης – Χρήστος Κατριμουστάκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x