Ελλάδα

Μαρκόπουλος: «Έπρεπε να ξεπεράσουμε άσχημη ψυχολογία και τραυματισμούς»

Στην άσχημη ψυχολογία και στα προβλήματα τραυματισμών απέδωσε τα «σκαμπανεβάσματα» της απόδοσης του ΠΑΟΚ κόντρα στον Πανιώνιο, παρά τη νίκη του «Δικεφάλου», ο Σούλης Μαρκόπουλος.

Ο τεχνικός των «ασπρόμαυρων» τόνισε πως έγιαναν παιδαριώδη λάθη στα δυο πρώτα δεκάλεπτα, στάθηκε στην καλή άμυνα του δεύτερου ημιχρόνου, στην αστοχία στις βολές, στην κούραση των παικτών και στην προσπάθεια βελτίωσης στα επόμενα ματς πρωταθλήματος.

Αναλυτικά: «Ήταν ένα ματς που είχαμε ψυχολογικό βάρος μετά το ματς με τον Παναθηναϊκό. Έπρεπε να ξεπεράσουμε τα προβλήματα των τραυματισμών, αλλά και το θέμα της ψυχολογίας των παικτών. Πήραμε διαφορά και θα μπορούσαμε να ήμασταν καλύτεροι στο πρώτο και στο δεύτερο δεκάλεπτα, αλλά κάναμε παιδαριώδη λάθη. Κάναμε λάθη σε αιφνιδιασμούς και είχαμε να δώσουμε φάουλ, αλλά δεν το κάναμε.

Το φαινόμενο αυτό επαναλαμβάνεται συνεχώς και είναι προς συζήτηση. Στο δεύτερο ημίχρονο, ήμασταν θετικοί στην άμυνα και τελειώσαμε το ματς αρκετά εύκολα στη συνέχεια. Εύχομαι καλή συνέχεια στον Πανιώνιο που είναι μια ιστορική ομάδα και έχει δώσει πολλά στο ελληνικό μπάσκετ.

Αλλες φορές τις βάζουμε, άλλες όχι τις βολές. Παίζει ρόλο και το στρες. Μιλάω για συγκεκριμένες φάσεις του αγώνα. Οι παίκτες νιώθουν κουρασμένοι και αυτή την εβδομάδα είχαμε τρεις παίκτες με μικροπροβλήματα τραυματισμών. Η συσσώρευση κούρασης και πίεσης έχει δημιουργήσει προβλήματα.

Δουλεύουμε πάνω σε ορισμένα σημεία και το πως θα είμαστε πιο βελτιωμένοι. Θέλομε να αυξήσουμε τα καλά μας διαστήματα στο παιχνίδι. Τα πάντα εξαρτώνται από το "βάθος" της ομάδας και την κατάσταση των παικτών τη μέρα του αγώνα.

Γιατί να τιμωρηθούν οι διαιτητές του Κυπέλλου; Μη με βάζετε τώρα να κρίνω. Ο καθένας πρέπει να τιμωρείται; Το θέμα είναι να κάνεις σωστά τη δουλειά σου».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x