Ελλάδα Α2 / Β / Γ Εθνική

Ματαλών: «Μπορούμε το 9/9, αν...»

Ικανός να διευρύνει το αήττητό του στην Α2 είναι ο Πανιώνιος εφόσον δείξει το απαιτούμενο πρόσωπο και στον εκτός έδρας αγώνα με τον Αίολο Αστακού, όπως δήλωσε ο Μάριος Ματαλών.

Ο Πανιώνιος έχει δύσκολη αποστολή το Σάββατο απέναντι στον Αίολο Αστακού (17:00) για την ένατη αγωνιστική της Α2, αλλά ο Μάριος Ματαλών αισιοδοξεί.

«Είναι μια δύσκολη έδρα, μια καλή ομάδα ο Αίολος Αστακού, ένα δύσκολο ταξίδι να φτάσεις μέχρι εκεί, αλλά πιστεύω ότι εάν δείξουμε την ίδια συγκέντρωση που έχουμε δείξει στα προηγούμενα οκτώ ματς, παίξουμε την ίδια άμυνα και έχουμε την ίδια διάθεση εκτιμώ ότι μπορούμε να συνεχίσουμε το νικηφόρο σερί μας», δήλωσε ο γκαρντ των κυανέρυθρων.

Οι δύο ομάδες είχαν αναμετρηθεί και για το Κύπελλο, με τον Πανιώνιο τότε νικητή. «Σίγουρα ήταν ένα διαφορετικό παιχνίδι, εμείς διαφορετικοί και πιο έτοιμοι και εκείνοι δεμένοι σαν ομάδα ενώ θα παίξουμε σε άλλο γήπεδο σε σχέση με εκείνο που παίξαμε στο Κύπελλο. Είναι ένα δύσκολο ματς που πρέπει να εμφανιστούμε συγκεντρωμένοι».

Όσο για τα στοιχεία που έχουν οδηγήσει την ομάδα του στο 8/8; «Πιστεύω και βάσει των στατιστικών ότι αυτό που μας χαρακτηρίζει είναι η άμυνα μας, είναι η καλύτερη στο πρωτάθλημα, αλλά και το πόσο καλό κλίμα έχουμε στα αποδυτήρια, όπου όλοι μαζί είμαστε δεμένοι και προσηλωμένοι στον στόχο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x