Ελλάδα Α2 / Β / Γ Εθνική

Ματαλών: «Νίκη με τη βοήθεια του κόσμου μας»

Το καλό πρόσωπο του δευτέρου μέρους με το Ψυχικό θέλει να ξαναδεί το Σάββατο στη Νέα Σμύρνη ο Μάριος Ματαλών για τον Πανιώνιο, που θέλει να κάνει το 4/4 στην Α2.

Συνέχεια στο 3/3 στην Α2 θέλει να δώσει ο Πανιώνιος που υποδέχεται το Παγκράτι. Ο Μάριος Ματαλών έδωσε το στίγμα για τη συνέχεια στο μαραθώνιο του πρωταθλήματος.

«Είχαμε δυο παιχνίδια συνεχόμενα εκτός έδρας με την Καβάλα και το Ψυχικό, στα οποία δείξαμε χαρακτήρα, συγκέντρωση και φτάσαμε στη νίκη. Με το Ψυχικό στο τελευταίο ματς εμφανίσαμε ένα καλύτερο πρόσωπο, ήμασταν σοβαροί και μέσα από την καλή άμυνα στο δεύτερο ημίχρονο πήραμε τη νίκη που είναι το πιο βασικό απ’ όλα», τόνισε ο πλέι μέικερ του «Ιστορικού».

«Τώρα έχουμε μπροστά μας το Παγκράτι, έπειτα από δυο αγωνιστικές που παίζουμε μακριά από το γήπεδο μας, θα αγωνιστούμε ξανά μπροστά στον κόσμο μας, με την βοήθεια του οποίου θέλουμε να κάνουμε μια καλή εμφάνιση για να πάρουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα που είναι η νίκη. Πρέπει να «χτίσουμε» πάνω στην εμφάνιση που πραγματοποιήσαμε στο δεύτερο ημίχρονο κόντρα στο Ψυχικό, να συνεχίσουμε βγάζοντας ενέργεια στο παρκέ και να πετύχουμε τον στόχο μας», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x