Ελλάδα

Ματιές του Παναθηναϊκού στον Εμπάκουε

Ο Τρέβορ Εμπάκουε έμεινε ελεύθερος από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, με τον Παναθηναϊκό να τον έχει στη λίστα του και να παρακολουθεί διακριτικά την περίπτωσή του.

Αυτή τη στιγμή, ο Παναθηναϊκός και ο Αργύρης Πεδουλάκης έχουν επικεντρωθεί στον Γιάννη Μπουρούση. Όμως, επιθυμία του «Άρτζι» για το ρόστερ της επόμενης περιόδου, είναι και ένας αθλητικός ψηλός, με τα καλά νέα να έρχονται από το Ισραήλ.

Συγκεκριμένα, η Μακάμπι Τελ Αβίβ ανακοίνωσε πως δεν προτίθεται να συνεχίσει τη συνεργασία της με τον Τρέβορ Εμπάκουε, αφήνοντάς τον ελεύθερο. Ο Αμερικανός φόργουορντ/σέντερ έχει όλα τα χαρακτηριστικά του αθλητικού ψηλού που ψάχνουν οι «πράσινοι» και από τη στιγμή που μένει ελεύθερος, η περίπτωσή του κάθε άλλο παρά αδιάφορους τους αφήνει.

Μάλιστα, ο 26χρονος είχε απασχολήσει και παλαιότερα το «τριφύλλι», όταν εκείνος αγωνιζόταν στην Μπάμπεργκ, όμως δεν προχώρησε η υπόθεσή του. Φέτος στο Ισραήλ και σε γενικά μία πολύ κακή σεζόν για τη Μακάμπι, ο Εμπάκουε είχε κατά μέσο όρο 8,9 πόντους, 6,5 ριμπάουντ και 1,5 ασίστ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x