Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για την ΑΕΚ, αλλά και για την Αθήνα ο Γιόνας Ματσιούλις.

Ο Λιθουανός φόργουορντ δήλωσε στον Τύπο της χώρας του πως είναι απόλυτα ικανοποιημένος που ανήκει στην Ένωση και γι’ αυτό δεν δυσκολεύτηκε να αποδεχθεί την πρόταση ανανέωσης.

«Όλα είναι καλά. Το πρόβλημα στο χέρι μου έχει φύγει τελείως και μπορώ να κάνω όλες τις κινήσεις. Όλα είναι καλά», δήλωσε αρχικά ο Γιόνας Ματσιούλις για τον τραυματισμό του και πρόσθεσε:

«Έκανα προπονήσεις με τον βοηθό της Ζαλγκίρις, Τόμας Μασιούλις, αλλά και με μερικούς νεαρούς παίκτες Έλληνες, που προπονούνται όλο το καλοκαίρι. Με βοήθησαν όλοι πολύ. Για περίπου 3,5 μήνες ήμουν σε κατάσταση αποθεραπείας. Τώρα, τις τελευταίες τρεις εβδομάδες δεν κάνω μόνο ασκήσεις για το χέρι μου, αλλά δουλεύω και τη φυσική μου κατάσταση. Οι μύες μου είναι εντάξει».

Για την ανανέωση της συνεργασίας του με την ΑΕΚ: «Για πολλούς λόγους. Για την οικογένειά μου, αλλά και γιατί είναι ένα καλό κλαμπ και μία όμορφη πόλη. Όλη η σεζόν δεν ήταν εύκολη, καθώς λόγω των τραυματισμών δεν καταφέραμε να πετύχουμε τους στόχους μας. Αλλά, για μένα ήταν σούπερ. Η ιατρική περίθαλψη ήταν σούπερ και οι γιατροί με βοήθησαν πολύ. Δεν βλέπω κάποιον λόγο για να φύγω».

TAGS: A.E.K.