Ελλάδα

Ματσιούλις: «Μου αρέσει η Αθήνα, όλα εξαρτώνται από την ΑΕΚ»

Ο Γιόνας Ματσιούλις θα επέστρεφε μόνο για τη Ζαλγκίρις στη Λιθουανία και δεν κρύβει πως η παραμονή στην Αθήνα είναι ψηλά στις επιλογές του.

Ορθάνοιχτο το ενδεχόμενο να παραμείνει στην Αθήνα, άφησε ο Γιόνας Ματσιούλις εν όψει της νέας σεζόν μιλώντας στην ιστοσελίδα 15min.lt.

«Δεν ξέρω, όλα θα εξαρτηθούν από το χέρι μου (γέλια). Θα επέστρεφα στη Λιθουανία μόνο για τη Ζαλγκίρις. Δεν εξετάζω άλλες λύσεις. Έχω παίξει στην ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό, η Αθήνα είναι απίθανη, αρέσει πολύ στην οικογένειά μου. Όλα εξαρτώνται από την ΑΕΚ. Ο παίκτης μπορεί να σκέφτεται πολλά, αλλά οι ομάδες αποφασίζουν», δήλωσε ο 34χρονος άσος.

Αναφερόμενος στον σοβαρό τραυματισμό του, είπε: «Οι γιατροί στη Γερμανία είπαν πως δεν έβλεπαν κάτι, ίσως μόνο έναν παλιό τραυματισμό. Αλλά δεν ήταν έτσι. Αμέσως έβγαλα μια φωτογραφία και την έστειλα στους γιατρούς μας, που μου είπαν να βάλω άμεσα γύψο. Όταν επιστρέψαμε, έβγαλα μαγνητική και είδαμε ότι υπάρχει κάταγμα».

Πρόσθεσε, δε, πως «… θα παραμείνω στην Ελλάδα ως το τέλος της σεζόν, γιατί οι κόρες μου πηγαίνουν σχολείο. Υπάρχει μια εξαιρετικού επιπέδου κλινική με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας για να κάνω θεραπείες».

Το Παγκόσμιο της Κίνας μάλλον το ξεχνά αλλά δεν «κόβει» την εθνική ομάδα. «Ο μεγάλος μου στόχος είναι να παίξω στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Έχουμε μια νέα γενιά παικτών που έχει μεγαλώσει, αλλά πάντα χρειάζονται και κάποιοι βετεράνοι. Η εμπειρία είναι χρήσιμη. Αν όλα πάνε καλά, θέλω να μείνω στην εθνική ομάδα μέχρι το 2020».

Μιλώντας για τις διαφορές μεταξύ Ρεάλ και ΑΕΚ είπε: «Στη Ρεάλ είχαμε σε όλες τις μετακινήσεις με ιδιωτικό αεροπλάνο. Όμως δεν μπορώ να διαμαρτυρηθώ για τίποτα στην ΑΕΚ. Έχουμε καλές συνθήκες, ένα καλό ιατρικό κέντρο και όλα όσα χρειαζόμαστε. Τόσο η ΑΕΚ όσο και ο Παναθηναϊκός μπορεί να μη σου παρέχουν τσάρτερ, αλλά όλες οι άλλες αθλητικές συνθήκες είναι καλές».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x