NBA

Μάτζικ, Πίπεν και ΜακΓκρέιντι απαντούν: Λεμπρόν ή Γιάννης για MVP; (video)

Οι τρεις θρύλοι πήραν θέση.

Τρεις θρύλοι του ΝΒΑ, ο Μάτζικ Τζόνσον, ο Τρέισι ΜακΓκρέιντι και ο Σκότι Πίπεν κλήθηκαν να απαντήσουν στο ESPN ποιος εκ των Λεμπρόν Τζέιμς ή Γιάννη Αντετοκούνμπο αξίζει το βραβείο του MVP. Ο πρώτος επέλεξε τον άσο των Λέικερς, ο δεύτερος τον Greek Freak, ενώ ο τρίτος πρότεινε κάτι… ριζοσπαστικό.

Μάτζικ Τζόνσον: «Ο Λεμπρόν επηρεάζει το παιχνίδι με τόσους τρόπους. Φέτος είχε σχεδόν τριπλ-νταμπλ κατά μέσο όρο, είναι πολύ καλός αμυντικός και ήταν ηγέτης στην ομάδα του. Πιστεύω πως έπαιξε εκπληκτικά φέτος και ανέβασε σε νέο επίπεδο και το παιχνίδι του Ντέιβις. Και ο Γιάννης έκανε εξαιρετική σεζόν, δεν θα μου έκανε έκπληξη να έπαιρνε αυτός το βραβείο, αλλά θεωρώ πως ο Λεμπρόν το αξίζει».

Τρέισι ΜακΓκρέιντι: «Εγώ θα επέλεγα τον Γιάννη. Από την πρώτη μέρα είναι σε αποστολή. Φέτος μπορεί να πάρει και το βραβείο του κορυφαίου αμυντικού, δηλαδή είναι εξαιρετικός σε άμυνα κι επίθεση. Φυσικά όσα έκανε ο Λεμπρόν στην 17η σεζόν του είναι απίστευτα, αλλά μην ξεχνάμε πως έχει δίπλα του τον Άντονι Ντέιβις. Ο Γιάννης έχει τρομερά νούμερα, σκοράρει, παίρνει ριμπάουντ, δίνει ασίστ και είναι ηγέτης της ομάδας του».

Σκότι Πίπεν: «Από άποψη ομάδας, ο Γιάννης θέλει να οδηγήσει την ομάδα του στους τελικούς ξανά. Ο Λεμπρόν έχει κάνει φοβερή δουλειά όλα αυτά τα χρόνια από ομάδα σε ομάδα και αυτό για μένα λέει πολλά. Παίζει 17 χρόνια στο ΝΒΑ και του βγάζω το καπέλο. Αν το ΝΒΑ μπορούσε να μοιράσει το βραβείο, θα ήταν το καλύτερο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x