Ελλάδα

Μαυροειδής: «Κίνητρό μου η αγάπη για το μπάσκετ»

Η αγάπη του για το μπάσκετ είναι αυτό που δίνει κίνητρο στον Δημήτρη Μαυροειδή, όπως δήλωσε ο έμπειρος σέντερ με αφορμή την ανάδειξή του σε MVP της 3ης αγωνιστικής της Α1.

Πανάξια πήρε η νίκη ο Κολοσσός Ρόδου απέναντι στην Κύμη, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Δημήτρης Μαυροειδής με αφορμή την ανάδειξή του σε MVP της 3ης αγωνιστικής της Α1, με τον έμπειρο σέντερ να τονίζει πως η αγάπη του για το μπάσκετ του δίνει κίνητρο για να συνεχίσει να αγωνίζεται.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Δημήτρης Μαυροειδής:

- Τι σημαίνει για σένα η ανάδειξη σου σε MVP της 3ης αγωνιστικής της κανονικής περιόδου της Betshop Basket League σε συνδυασμό με την πρώτη νίκη του Κολοσσού H Hotels στο Πρωτάθλημα της φετινής σεζόν και, μάλιστα, στην δεύτερη παράταση, επί της Κύμης;

«Νομίζω ότι το πιο σημαντικό ήταν η νίκη της ομάδας, που ήταν η πρώτη και έτσι όπως ήρθε… Θέλαμε να κάνουμε μία καινούρια αρχή και θέλαμε πολύ τη νίκη στην έδρα μας. Είχαμε κάποια ατυχή αποτελέσματα στην αρχή, αλλά σε εκείνο το ματς παίξαμε καλά και αξίζαμε τη νίκη. Το βραβείο του MVP είναι τιμητικό και είναι μία ανταμοιβή για την απόδοσή μου, αλλά εμάς μας νοιάζει να κερδίζει η ομάδα».

- Με ποιο κίνητρο αποδέχθηκες στα 33 χρόνια σου την πρόταση του Κολοσσού H Hotels για να συνεχίσεις στην καριέρα σου στην Ρόδο;

«Το κίνητρό μου γενικά είναι το μπάσκετ. Μου αρέσει να παίζω μπάσκετ. Αυτό είναι το καθαρό κίνητρό μου, ούτε το οικονομικό, ούτε και να… φαίνομαι κάπου. Μου αρέσει το μπάσκετ και το ευχαριστιέμαι. Στον Κολοσσό πήγα, γιατί από την πρώτη στιγμή έδειξαν ότι με θέλουν πολύ, τόσο ο κύριος Χατζηλαζάρου, όσο και ο κύριος Κουγιός. Με ήθελαν πολύ, το εκτίμησα αυτό και έτσι αποφάσισα να συνεχίσω την καριέρα μου στον Κολοσσό. Όμως, το κίνητρό μου είναι να ευχαριστιέμαι το παιχνίδι».

- Ποια είναι η άποψη σου για την ποιότητα και τον ανταγωνισμό της Betshop Basket League και τι μπορεί να καταφέρει ο Κολοσσός H Hotels την φετινή σεζόν;

«Φέτος, είναι από τα πιο ανταγωνιστικά πρωταθλήματα των τελευταίων ετών. Οι ομάδες έχουν ανεβάσει τα μπάτζετ τους και έχουν φέρει πολύ καλούς ξένους. Έτσι, είναι μικρές οι διαφορές πια. Αν εξαιρέσουμε τις πέντε-έξι πρώτες ομάδες, όλες μπορούν να νικήσουν παντού και μπορούν ακόμη να νικήσουν και τις μεγάλες ομάδες. Σίγουρα, θα υπάρξουν εκπλήξεις φέτος. Από ‘κει και πέρα, ο Κολοσσός είναι μία σταθερή ομάδα τα τελευταία χρόνια. Θα θέλαμε να μπούμε στα playoffs. Είναι ένας στόχος και από ‘κει και πέρα βλέπουμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x