Ελλάδα

Μαυροειδής: «Κοιτάμε μπροστά και δεν σκύβουμε το κεφάλι»

Υπάρχει απογοήτευση από την ήττα κόντρα στην Εστουδιάντες, αλλά η ΑΕΚ οφείλει να μην μείνει εκεί και να δώσει τα πάντα για τη νίκη με τον Άρη, σύμφωνα με τον Δημήτρη Μαυροειδή.

Σοβαρή και πειθαρχημένη θα πρέπει να μπει η ΑΕΚ στο ματς με τον Άρη, έχοντας… ξεχάσει ήδη την ήττα από την Εστουδιάντες, σύμφωνα με όσα ανέφερε ο Δημήτρης Μαυροειδής.

Αναλυτικά το blog του Δημήτρη Μαυροειδή στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ:

«Καλησπέρα σας,

Ήταν μία δύσκολη εβδομάδα για όλους μας στην ομάδα με συνεχόμενα ματς τόσο στην Ελλάδα, όσο και στην Ευρώπη, όπου ξεκινήσαμε τις υποχρεώσεις μας στο Basketball Champions League.

Παρουσιαστήκαμε κακοί στο ματς με την Εστουντιάντες, κάναμε αρκετά λάθη και όλα κρίθηκαν στο πρώτο δεκάλεπτο του αγώνα. Στη συνέχεια προσπαθήσαμε, ωστόσο η εξέλιξη του αγώνα δεν μας βοήθησε και ξεκινήσαμε στον όμιλο με ήττα. Κοιτάμε μπροστά, δεν σκύβουμε το κεφάλι και μετά τον Άρη θα κοιτάξουμε το ματς με τη Βενέτσια.

Ξέρουμε, ότι αύριο θα είναι ένα δύσκολο ματς, σε μία έδρα όπως το Αλεξάνδρειο. Ο Άρης έχει ψυχολογία, ωστόσο, εμείς είμαστε ΑΕΚ και πρέπει να παρουσιαστούμε σοβαροί, πειθαρχημένοι στο πλάνο μας. Δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να μπούμε στον ρυθμό τους. Αν παίξουμε το μπάσκετ που ξέρουμε θα πάρουμε τη νίκη
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x