Ελλάδα

Μαυροειδής: «Με ομοιογένεια, σκληράδα και μέταλλο, μπορούμε μεγάλα πράγματα»

Ο Δημήτρης Μαυροειδής κρατά τα διδάγματα από το τουρνουά της Προύσας και αισιοδοξεί πως η ΑΕΚ μπορεί να πετύχει πολλά, αν βελτιωθεί σε ορισμένα ζητούμενα.

Αρκετά ελπιδοφόρα ήταν η παρουσία της ΑΕΚ στο τουρνουά της Προύσας, όπου τερμάτισε δεύτερη. Οι «κιτρινόμαυροι» επέστρεψαν από την Τουρκία με πολλά διδάγματα για το πού πρέπει να εστιάσουν ώστε να βελτιωθούν στη συνέχεια, όπως δήλωσε ο Δημήτρης Μαυροειδής.

«Πήραμε μέρος σ’ ένα τουρνουά αρκετά δυνατό, με καλές ομάδες. Bρισκόμαστε σε καλό σημείο, αλλά χρειαζόμαστε δουλειά, κυρίως για να ενσωματωθούν οι νέοι παίκτες. Έχουμε προβλήματα. Υπάρχει κούραση. Πάντως, υπάρχουν τα υλικά για να δουλέψουμε όλοι μαζί και να φτάσουμε στο σημείο, που θέλουμε και που θέλει ο προπονητής», δήλωσε ο έμπειρος σέντερ και συμπλήρωσε: «Θέλουμε βελτίωση στην άμυνα κι αυτό είναι αποτέλεσμα δουλειάς και ομοιογένειας μαζί. Και το δεύτερο δεν το έχουμε ακόμα. Έχουν έλθει κάποια παιδιά πρόσφατα και είναι λογικό να συμβαίνει αυτό. Επιθετικά είμαστε καλά, διότι όλοι οι παίκτες φέτος έχουν επιθετικό ταλέντο και το βγάζουμε αυτό στο γήπεδο. Όταν αποκτήσουμε ομοιογένεια και σκληράδα στην άμυνα και γίνουμε ομάδα με μέταλλο, θα πετύχουμε μεγάλα πράγματα».

Παίκτες, τεχνικό επιτελείο, στελέχη αλλά και μέλη της Διοίκησης αύριο (Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου, ώρα 13:00) θα δώσουν το «παρών» στην εκδήλωση του ΟΠΑΠ, όπου θα επικυρωθεί η ανανέωση της συνεργασίας με το ΣΚΡΑΤΣ για τρίτη συνεχόμενη χρονιά. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στα Κεντρικά Γραφεία ΟΠΑΠ (Λεωφόρος Αθηνών 112, Αθήνα).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x