Ευρώπη

Μαυροειδής: «Μπορεί να φτάσει ψηλά και φέτος η ΑΕΚ»

Σε δηλώσεις προχώρησε ο Δημήτρης Μαυροειδής και αναφέρθηκε στον αγώνα της ΑΕΚ με την Ορτέζ, καθώς και στην πορεία του «δικεφάλου».

Αισιόδοξος για την πορεία της ΑΕΚ στην FIBA Champions League, φάνηκε ο Δημήτρης Μαυροειδής, ο οποίος έχει πίστη ότι και φέτος η ομάδα του μπορεί να φτάσει αρκετά ψηλά στην διοργάνωση.

«Κάθε χρόνο η διοργάνωση είναι και πιο απαιτητική. Νομίζω ότι είμαστε στον πιο δύσκολο όμιλο, δεν μπορείς να πεις για καμία ομάδα ότι είναι εύκολη. Όλες έχουν ποιότητα και είναι επικίνδυνες. Μπορεί να συναντήσεις προβλήματα, αν δεν είσαι συγκεντρωμένος. Και εμείς ακόμη δεν είμαστε στο επίπεδο που θέλουμε. Θα είναι δύσκολο παιχνίδι και πρέπει να ελέγξουμε τον ρυθμό», αναφέρθηκε σχετικά για τον αγώνα με την Ορτέζ (16/10, 19:30) και συνέχισε για την ήττα από τον Ήφαιστο:

«Υπάρχει μια στεναχώρια για την ήττα, γιατί ήταν ένα παιχνίδι που το ελέγχαμε για 30 λεπτά. Όχι για κάποιον άλλον λόγο. Εμείς πρέπει να βελτιωνόμαστε, ίσως ήταν ένα μάθημα για το τι πρέπει να κάνουμε στην Ελλάδα. Θέλουμε γενικά να βελτιωθούμε και ειδικά στην επίθεση, γιατί στην άμυνα είμαστε ήδη σκληροί και σε καλό επίπεδο.

Είναι καλό να παίζεις πολλούς αγώνες, οι προπονήσεις δεν αρέσουν σε μένα και στους παίκτες (γέλια). Όταν έχεις αγώνες, πρέπει να κερδίζεις, ειδικά στην ΑΕΚ. Δεν ξεσυνήθισα επειδή πέρσι είχα ένα ματς τη βδομάδα»
, υποστήριξε και... έκλεισε τις δηλώσεις του τονίζοντας πως οι «κιτρινόμαυροι» μπορούν να φτάσουν ψηλά:

«Η ομάδα θα είναι καλά και μπορεί να φτάσει αρκετά ψηλά και φέτος. Δεν θέλω να πω μεγάλα λόγια, όπως ότι θα το πάρουμε, αλλά πρέπει να έχουμε στόχους και βλέπουμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x