Ελλάδα

Μαυροειδής: «Παιχνίδια όπως αυτό με τον Κόροιβο κρύβουν παγίδες»

Παιχνίδια μεγάλης επικινδυνότητας, καθώς ο αντίπαλος δεν έχει τίποτα να χάσει χαρακτήρισε την αναμέτρηση της ΑΕΚ απέναντι στον Κόροιβο σύμφωνα με τον Δημήτρη Μαυροειδή.

Αναλυτικά όσα έγραψε στο blog του στο esake.gr:

Κρύβει παγίδες...

Καλησπέρα σας,

Επιστροφή στις υποχρεώσεις μας στο ελληνικό Πρωτάθλημα μετά από ένα δύσκολο ταξίδι στην Γαλλία, όπου αντιμετωπίσαμε την Στρασμπούρ για το Basketball Champions League. Δυστυχώς η τύχη ήταν με το μέρος των Γάλλων και χάσαμε στην τελευταία φάση του αγώνα.

Αφήνουμε πίσω μας, όμως, τη συγκεκριμένη αναμέτρηση και πλέον εστιάζουμε στο αυριανό (11/11) ματς με τον Κόροιβο στην έδρα μας. Ομάδες όπως ο αυριανός αντίπαλός μας κρύβουν πάντα παγίδες. Έρχονται για να παίξουν χωρίς άγχος και αυτό μόνο ζημιά μπορεί να προκαλέσει αν εμείς δεν είμαστε 100% προσηλωμένοι στον στόχο μας.

Πρέπει να παρουσιαστούμε σοβαροί, συγκεντρωμένοι στο πλάνο του προπονητή και να μην αφήσουμε σε καμία περίπτωση τον Κόροιβο να βρει ρυθμό. Όλα θα εξαρτηθούν από την άμυνα μας. Ξέρουμε τα λάθη που έχουμε κάνει στα προηγούμενα ματς και εφόσον τα διορθώσουμε δεν θα έχουμε κανένα πρόβλημα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x