Ελλάδα

Μαυροειδής στον ΣΠΟΡ FM 94,6: «Ίσως επιστρέψω στην ΑΕΚ σε άλλο πόστο»

Για το δέσιμο που έχει δημιουργηθεί με την ΑΕΚ, αλλά και τη φετινή του παρουσία στον Κολοσσό Ρόδου μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Δημήτρης Μαυροειδής.

Αναλυτικά, όσα είπε στην εκπομπή «Μπάσχετοι» με τους Χρήστο Ρομπόλη και Παναγιώτη Κεφαλά:
Για την βράβευσή του από την ΑΕΚ: «Υπήρχε συγκίνηση για την αναγνώριση του κόσμου και του προέδρου. Το είχα δει όταν είχε βγάλει ανακοίνωση η ΑΕΚ την εκτίμηση που μου δείχνει ο κόσμος. Προσπαθώ να μην το δείχνω πολύ, αλλά υπήρχε συγκίνηση».

Για το ότι λείπει από την ΑΕΚ: «Αυτή είναι ερώτηση που πρέπει να κάνεις στον προπονητή, ή όποιον το αποφάσισε. Εγώ δεν μπορώ να μιλήσω. Αν ήμουν εκεί θα έδινα ό,τι είχα για την ομάδα, όπως έκανα όλα αυτά τα χρόνια και καταφέραμε να κάνουμε με την ομάδα όλα αυτά που πετύχαμε την τελευταία χρονιά. Ρωτήστε τον προπονητή ή τον πρόεδρο. Αν και αυτός πιστεύω θα ήθελε να συνεχίσουμε».

Για το ότι υπάρχει πιθανότητα να επιστρέψει στην ΑΕΚ: «Η ΑΕΚ δεν εκτίμησε μόνο το αγωνιστικό κομμάτι, αλλά και όσα έδωσα έξω από της γραμμές. Ίσως όταν σταματήσω –ελπίζω να αργήσει αυτό, σαν 18 χρονών νιώθω- να μπορέσω να βοηθήσω από άλλο πόστο».

Για τον Θίοντορ: «Φαινόταν ότι ήταν εκτός ρυθμού, αλλά δεν κρύβεται η κλάση του. Πρέπει να βρει ρυθμό, να βρεθεί με την ομάδα, σίγουρα θα χρειαστεί χρόνο. Η κλάση του μπορεί να κάνει τη διαφορά για την ΑΕΚ».

Για τα ριμπάουντ που δεν πήρε ο Παναθηναϊκός στο ματς με την Μπαρτσελόνα: «Σίγουρα δεν είναι θέμα αθλητικότητας. Ο πρώτος ριμπάουντερ είναι αυτός που δεν μπορεί να πηδήξει και να τρέξει. Το ριμπάουτντ είναι θέμα θέσης, να διαβάζεις τη φάση και να παίρνεις τη σωστή θέση. Δεν γίνεται κάποιος να μην έχει διάθεση να πάρει ριμπάουντ. Δεν είναι θέμα ύψους ή άλματος. Μπορεί ένας κοντός να πάρει ριμπάουντ από ψηλό, αν έχει καλύτερη θέση. Τεχνικά, οι παίκτες της Μπαρτσελόνα έχουν μεγαλύτερο μέγεθος μέσα στο καλάθι από τους παίκτες του Παναθηναϊκού».

Για την εικόνα του Κολοσσού: «Γενικά είχαμε βελτιωμένη εικόνα. Θα γίνουν περισσότερες αλλαγές και θα βελτιωθούμε περισσότερο. Τα κρίσιμα ματς έρχονται».

Για το ότι είναι σε ομάδα με στόχο την παραμονή: «Δεν είναι πολύ ωραίο το συναίσθημα. Ενώ είμαστε καλά μεταξύ μας δεν κερδίζουμε, πολλές φορές είμαστε άτυχοι. Στενοχωριέσαι και για τους ανθρώπους που δουλεύουν πολύ για την ομάδα. Υπάρχει ένα κλίμα που δεν το έχω συνηθίσει. Πολλές φορές σε παίρνει από κάτω. Ειδικά για κάποια παιδιά που δεν έχουν εμπειρία είναι πιο δύσκολο. Εγώ μπορώ να το ξεπεράσω και να κοιτάξω την επόμενη προπόνηση και το επόμενο παιχνίδι».

Για την παρουσία του στην Εθνική: «Θα ξαναπάει ο νέος! Είναι χαρά και τιμή να πάω. Σε όποια ηλικία και αν ήμουν το ίδιο θα έκανα. Θα ήμουν εκεί για να βοηθήσω».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x