Ελλάδα

Μαυροκεφαλίδης στο sport-fm.gr: «Επιτέλους επέστρεψε ο Βετούλας»

Την ικανοποίησή του για την εκ νέου παρουσία του κόουτς Βετούλα στον Ιωνικό Νικαίας εξέφρασε με δηλώσεις του στο sport-fm.gr ο πολύπειρος σέντερ, ο οποίος αναφέρθηκε και στον «δεσμό» του με τον ΠΑΟΚ.

Δεν χρειάστηκε παραπάνω από μία λέξη ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης για να εκφράσει την ικανοποίησή του για την επιστροφή του Νίκου Βετούλα στον πάγκο του Ιωνικού Νικαίας.

Ο εκ των πρωταγωνιστών (με 22 πόντους και εφτά ριμπάουντ) στη χθεσινή ιστορική επικράτηση (πρώτη στην Α1 ύστερα από 32 χρόνια) των Νικαιωτών με 83-66 επί του ΠΑΟΚ, παραχώρησε δηλώσεις στο sport-fm.gr μετά τη λήξη του ματς.

Αναφέρθηκε τόσο στους στόχους του Ιωνικού, που δεν σταματάνε σε μία νίκη, όσο και στην ομάδα που ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα, τον ΠΑΟΚ, ο οποίος θα βρίσκεται για πάντα στην καρδιά του, όπως τόνισε.

Ταυτόχρονα, δεν παρέλειψε να πει δύο λόγια και για την αναμέτρηση της επόμενης αγωνιστικής (19/10) με τον Άρη στο Αλεξάνδρειο.

Αναλυτικά ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης μίλησε στο sport-fm.gr και στον Μανώλη Μουσουράκη για:

-το πώς αισθάνεται που αποτέλεσε μέρος της πρώτης νίκης του Ιωνικού στην επαγγελματική Α1: «Νιώθω γενικά ωραία στον Ιωνικό. Οι στόχοι μας δεν σταματάνε εδώ. Θέλουμε να φέρουμε κι άλλες νίκες στην ομάδα».

-το πού κρίθηκε το παιχνίδι: «Ήμασταν αγχωμένοι γιατί θέλαμε πάρα πολύ την πρώτη νίκη, παρόλα αυτά τα καταφέραμε. Νομίζω ότι παίξαμε πολύ συγκεντρωμένα. Ειδικά όταν η μπάλα "έκαιγε", κάναμε σωστές επιλογές. Σε γενικές γραμμές, ήμασταν αρκετά καλοί και αξίζαμε να κερδίσουμε».

-την επιστροφή του κόουτς Βετούλα στον Ιωνικό: «Επιτέλους»!

-την κατάσταση που βρίσκεται η πρώην ομάδα του: «Ο ΠΑΟΚ είναι πάντα στη καρδιά μου, καθώς είναι η ομάδα που ανδρώθηκα. Τον παρακολουθώ και ελπίζω να βρει τον κατάλληλο άνθρωπο να τον καθοδηγήσει. Αυτό λείπει δυστυχώς. Η Α1 χρειάζεται οπωσδήποτε έναν δυνατό ΠΑΟΚ».

-το επικείμενο ματς της επόμενης αγωνιστικής με τον Άρη: «Ο Άρης έχει μία τεράστια δυναμική. Όμως, έχει κι αυτός προβλήματα. Εμείς θα κοιτάξουμε αυτήν την εβδομάδα να εμπεδώσουμε τη γενικότερη φιλοσοφία του κόουτς Βετούλα, καθώς ακόμα είναι οι πρώτες του μέρες εδώ πέρα. Πάμε να κάνουμε ό, τι καλύτερο μπορούμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x