Γενικά

Με Buzzer Beater τρίποντο οι Molaoi City Warriors

Εντυπωσιακό ξεκίνημα για το LSB2018 στο 3on3 της κατηγορίας U16.

Το «πρώτο τζάμπολ» του 3ου Laconia Summer Basketour πραγματοποιήθηκε στο Κλειστό Γήπεδο Μολάων με τη διεξαγωγή των αγώνων 3on3 της κατηγορίας κάτω των 16 ετών.

Πρωταθλητές αναδείχθηκαν οι MolaoiCityWarriors, καθώς επικράτησαν 11-10 στον τελικό με buzzer beater τρίποντο των Air Team. (video). Την τρίτη θέση κατέκτησαν οι Free Agents, νικώντας στον μικρό τελικό με 7-4 την Ολυμπιάδα Παλτών.

Επιπρόσθετα, πραγματοποιήθηκε και η συνέντευξη Τύπου του 3ου Laconia Summer Basketour.

«Για μία ακόμα φορά μας δίνεται η δυνατότητα της συνεργασίας που απαριθμεί ήδη τρία χρόνια. Είναι χαρά μας που ο χώρος του γηπέδου έχει αποδοτικότητα και είναι πλέον το σπίτι του αθλητισμού της περιοχής», ανέφερε ο Αντιδήμαρχος Μονεμβασιάς, Κωνσταντίνος Μαυρομιχάλης.

Ο Μιχάλης Βακαλόπουλος, εκπροσωπώντας την ΕΟΚ και την ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ, τονίζει πως: «Θέλω να δώσω ένα μεγάλο ‘ευχαριστώ’ στην μπασκετομάνα των Μολάων. Το Laconia Summer Basketour είναι μία εκδήλωση που συγκεντρώνει παιδιά με επίκεντρο το μπάσκετ και προσφέρει στην κοινωνία, όπως κάνει και φέτος με το "Τζάμπολ Αγάπης" και τον Γιάννη Τσουμπρή. Ήταν υποχρέωσή μας να βρισκόμαστε εδώ και να την υποστηρίξουμε».

«Βρισκόμαστε σε ένα ξεχωριστό τουρνουά για τα επίπεδα της Ελλάδος. Θέλω να ευχαριστήσω τους διοργανωτές που πέρυσι έδωσαν την ευκαιρία στο πέμπτο "Τζαμπολ Αγάπης" και φέτος επιστρέφουμε με το 16ο για να δώσουμε ένα άλλο νόημα στην καλαθοσφαίριση. Παιδιά με αυτισμό και οποιαδήποτε μορφή αναπηρίας θα αγωνιστούν με παιδιά από την ομάδα του ΑΠΟΕΛ», αναφέρει ο δημιουργός και εμπνευστής του «Τζάμπολ Αγάπης», Γιάννης Τσουμπρής.

Ο εκπρόσωπος της Biogreco, Μπάμπης Λύρας, είπε πως: «Είμαστε από την πρώτη χρονιά μαζί. Οι διοργανωτές μας έπεισαν ότι θα γίνει κάτι καλό, όπως και έγινε και εξακολουθεί να συμβαίνει. Σαν λακωνική επιχείρηση είναι χρέος μας να στηρίζουμε τέτοιες δράσεις».

Τέλος, ο διοργανωτής Γιώργος Ψιακής ανέφερε πως: «Ευχαριστούμε τον Δήμο Μονεμβασίας, γιατί τρία χρόνια δίχως τη βοήθειά του δεν θα μπορούσε να διεξαχθεί το τουρνουά. Ενώ τα πρώτα δύο χρόνια "Βάζαμε καλάθι στον παιδικό καρκίνο", στηρίζοντας το σύλλογο "‘Φλόγα", φέτος αγωνιζόμαστε για να στηρίξουμε την προσπάθεια που κάνει ο Γιάννης Τσουμπρής με το "Τζάμπολ Αγάπης", διατηρώντας ως κύριο πυλώνα της κοινωνικής μας προσφοράς τα μικρά παιδιά».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x