Ελλάδα

Με Αγραβάνη αντί Πρίντεζη ο Ολυμπιακός

Ο Γιώργος Πρίντεζης θα πάρει όπως αναμενόταν ανάσες στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Πανιώνιο στο ΣΕΦ και στη θέση του θα αγωνιστεί για πρώτη φορά μετά από 11,5 μήνες ο Δημήτρης Αγραβάνης.

Η είδηση της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με τον Πανιώνιο στο ΣΕΦ για την 7η αγωνιστική της Basket League, είναι αναμφίβολα η επάνοδος του Δημήτρη Αγραβάνη μετά από εντεκάμιση μήνες στην ενεργό δράση.

Ο διεθνής φόργουορντ, αντιμετώπισε σοβαρό πρόβλημα (ρήξη χιαστού) στο γόνατο, χειρουργήθηκε, παρουσίασε επιπλοκή (οστικό οίδημα) που τον πήγε πίσω, αλλά πλέον είναι στη διάθεση των «ερυθρόλευκων» και απόψε (19:00) θα κάνει ντεμπούτο για φέτος.

Θα πάρει μάλιστα τη θέση του Γιώργου Πρίντεζη στην δωδεκάδα καθώς ο Ντέιβιντ Μπλατ, αποφάσισε να δώσει ανάσες στον 33χρονο φόργουορντ, ο οποίος αγωνίστηκε πολύ στα τέσσερα παιχνίδια που προηγήθηκαν με Φενέρμπαχτσε, Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ, Μπάγερν Μονάχου και Ρεάλ Μαδρίτης.

Στόχος του 59χρονου τεχνικού σήμερα, είναι να ξεκουράσει και άλλους παίκτες που έχουν πολύ χρόνο συμμετοχής και να αγωνιστούν πολύ περισσότερο οι Βεζένκοφ, Μπόγρης, Μάντζαρης και Τολιόπουλος. Απών θα είναι ο τραυματίας Άξελ Τουπάν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x