Ελλάδα

Με άπαντες παρόντες και με υψηλούς στόχους η «πρώτη» του Προμηθέα

Την πρώτη προπόνηση της νέας σεζόν πραγματοποίησε ο Προμηθέας τη Δευτέρα στο «Δημήτρης Τόφαλος».

Ο Μάκης Γιατράς είδε όλους τους παίκτες του Προμηθέα να δίνουν το «παρών» στην «πρώτη» των Πατρινών τη Δευτέρα στο «Δημήτρης Τόφαλος», ενόψει της δύσκολης και απαιτητικής χρονιάς τον επόμενο μήνα.

Ο Έλληνας τεχνικός και το περυσινό τεχνικό τιμ καλωσόρισαν τους παίκτες και ευχήθηκαν υγεία κι επιτυχίες. Ανάλογες ήταν και οι ευχές από πλευράς διοίκησης, από τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της ΚΑΕ, Χρήστο Μήλα, που ευχήθηκε στους παίκτες να χαρούν το παιχνίδι και την παρουσία τους στην ομάδα.

Το «παρών» έδωσαν 15 παίκτες, οι: Ολεξάντρ Λίποβι, Λάνγκστον Χολ, Οκτάβιους Έλις, Λεωνίδας Κασελάκης, Δημήτρης Κατσίβελης, Τσέις Φίλερ, Ρόμπερτ Λόουρι, Κρις Μπαμπ, Γιώργος Μπόγρης, Δημήτρης Αγραβάνης και οι έφηβοι: Χρήστος Καφέζας, Περικλής Κουρουπάκης, Λευτέρης Μαντζούκας και Νάσος Μπαζίνας, όπως και ο 15χρονος Σέρβος Μπάλσα Ράντονιτς.

Ο Προμηθέας θα συνεχίσει με διπλές προπονήσεις τις ερχόμενες τρεις μέρες, ενώ την Παρασκευή θ’ αναχωρήσει για την Πορταριά, όπου θα διεξαχθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του, 23-30/8.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x