Ελλάδα

Με Γκιστ, ίσως και Λαουάλ

Παρότι δεν έχει ξεπεράσει το πρόβλημα στον αντίχειρα, ο Γκιστ αναμένεται να ακολουθήσει την αποστολή του Παναθηναϊκού στη Θεσσαλονίκη για τον αγώνα της Τρίτης με τον Άρη. Ίσως παίξει και ο Λαουάλ.

Μέσα σε πέντε μέρες κρίνεται για τον Παναθηναϊκό το πλεονέκτημα έδρας στα play offs. Πέρα από το προφανές, δηλαδή το μεγάλο ντέρμπι του Σαββάτου με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ (19:00), αντίστοιχης σημασίας είναι και ο εξ αναβολής αγώνας της Τρίτης με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη (20:45). Κι αυτό γιατί αν οι «πράσινοι» χάσουν στο Nick Galis Hall, δεν θα έχει γι’ αυτούς καμία ουσιαστική αξία πιθανή νίκη, ακόμη και με 6+ πόντους, επί του «αιωνίου» αντιπάλου, μιας και η πρωτιά στην κανονική περίοδο θα έχει (λογικά) χαθεί.

Ο Τζέιμς Γκιστ δεν προπονήθηκε το τελευταίο διήμερο λόγω ενοχλήσεων στον αντίχειρα του δεξιού του χεριού, αλλά αναμένεται να ακολουθήσει την αποστολή που αναχωρεί το απόγευμα για τη Θεσσαλονίκη και έχει αρκετές πιθανότητες να παίξει. Είναι, δε, πιθανόν να γίνει η… έκπληξη και να επιστρέψει στη δωδεκάδα ο Γκάνι Λαουάλ. Ο Αμερικανός με ρίζες από τη Νιγηρία σέντερ ήταν εκτός πλάνων σε όλη τη σειρά των play offs με την ΤΣΣΚΑ, αλλά ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς φαίνεται διατεθειμένος να του δώσει μια ακόμη, τελευταία, ευκαιρία.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x