Euroleague

Με ίωση στη Μαδρίτη και οι Μάντζαρης-Παπαπέτρου!

Τελειωμό δεν έχουν τα προβλήματα του Ολυμπιακού, καθώς μετά τον Παπανικολάου ο οποίος είναι αμφίβολος ενόψει Ρεάλ με γαστρεντερίτιδα, με ίωση ταξίδεψαν για τη Μαδρίτη και οι Μάντζαρης-Παπαπέτρου!

Δύο νέα ακόμα προβλήματα προστέθηκαν στο ήδη υπάρχων του Κώστα Παπανικολάου στον Ολυμπιακό, ενόψει του αυριανού αγώνα με την Ρεάλ Μαδρίτης για την 22η αγωνιστική της Ευρωλίγκας στην ισπανική πρωτεύουσα.

Ο «Παπ», έχει προσβληθεί από γαστρεντερίτιδα, ο οργανισμός του έχει εξασθενίσει αλλά ταξίδεψε με την αποστολή για να αποφασιστεί η συμμετοχή του την τελευταία στιγμή, όμως πρόβλημα με την υγεία τους αντιμετωπίζουν δύο ακόμα παίκτες. Ο λόγος για τους Βαγγέλη Μάντζαρη και Ιωάννη Παπαπέτρου, οι οποίοι έχουν προσβληθεί από ίωση και υπάρχει ανησυχία στους «ερυθρόλευκους» για το αν θα καταφέρουν να αγωνιστούν και σε τι κατάσταση θα είναι.

Και οι τρεις παίκτες ακολουθούν φαρμακευτική αγωγή, ενώ απόψε θα κοιμηθούν σε ξεχωριστά δωμάτια από τους συμπαίκτες τους, υπό τον φόβο μη τους κολλήσουν και το πρόβλημα γίνει ακόμα πιο έντονο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x