Γενικά

Με Ματσιούλις και Λεκαβίτσιους στην αποστολή η εθνική Λιθουανίας!

Ο Γιόνας Ματσιούλις και ο Λούκας Λεκαβίτσιους συμπεριλήφθηκαν στην προεπιλογή της εθνικής Λιθουανίας για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας.

Ο Ντάινιους Αντομάιτις ανακοίνωσε τη 19μελή προεπιλογή της εθνικής Λιθουανίας για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας και σε αυτήν συμπεριλαμβάνονται ο Γιόνας Ματσιούλις και ο πρώην γκαρντ του Παναθηναϊκού, Λούκας Λεκαβίτσιους.

Βέβαια, ο φόργουορντ της ΑΕΚ προέρχεται από τραυματισμό και η συμμετοχή του στη μεγάλη γιορτή του παγκοσμίου μπάσκετ θα κριθεί την ύστατη ώρα.

Στη λίστα του ομοσπονδιακού προπονητή των Λιθουανών βρίσκονται και δύο NBAers, ο Ντομάντας Σαμπόνις και ο Γιόνας Βαλαντσιούνας.

Αναλυτικά η προεπιλογή της εθνικής Λιθουανίας:
Μάντας Καλνιέτις, Λούκας Λεκαβίτσιους, Ζιγκιμάντας Γιαναβίτσιους, Μάριους Γκριγκόνις, Ρενάλντας Σεϊμπούτις, Άντας Γιουσκεβίτσιους, Γιόνας Ματσιούλις, Άρνας Μπουτκεβίτσιους, Ρόκας Γκιεντράιτις, Εντγκάρας Ουλάνοβας, Ντομάντας Σαμπόνις, Εϊμάντας Μπέντζιους, Μιντάουγκας Κουζμίνσκας, Γκίτις Μασιούλις, Παούλους Γιανκούνας, Γιόνας Βαλαντσιούνας, Μαρτίνας Γκέμπεν, Μαρτίνας Εκόντας, Αρτούρας Γκουντάιτις.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x